[11][15]

[11][15]
Kilpagolf

Senioreille EM-pronssia Gdanskista

Suomen kuusikko venyi viimevuotiseen tapaan mitaleille M55-EM-joukkueturnauksessa.

Suomen seniorimaajoukkue sijoittui kolmanneksi Puolan Gdanskissa perjantaina päättyneissä M55-ikäluokan EM-joukkuekilpailuissa. ESGA:n järjestämän turnauksen voitti Iso-Britannia (896), jolle hopealle yltänyt Italia (910) hävisi 14 lyönnillä.

Pronssia napannut Suomi (929) jätti seuraavaksi sijoittuneet Ruotsin ja Islannin 5−6 lyönnin päähän. Turnauksessa oli mukana kaikkiaan 21 maata.

Postolowo Golf Clubilla pelatuissa kolmipäiväisessä kilpailussa otettiin huomioon neljä parasta tulosta jokaiselta kierrokselta. Suomalaisista Peter Kaske oli henkilökohtaisen kisan seitsemäs ja Ari Vauhkonen kymmenes.

M55-joukkue saavutti pronssia myös Norjassa vuosi sitten pelatuissa EM-kisoissa.

Jaakko Malinen (78–84–83)

Samaan aikaan Sierra Golfissa pelatussa tasoituksellisessa Cup-sarjassa Suomen sijoitus oli seitsemäs. Mestaruuden vei Portugali.