[10][17]

[10][17]
Kilpagolf - Ladies European Tour

Elina Nummenpäällä onnistunut päätöskierros LET-kiertueella

Elina Nummenpää löysi Marokon kisassa parhaan vireensä päätöspäivänä. Kuva: Tristan Jones/LET

Tamperelainen oli Marokon kisan kirkkaasti paras suomalainen.

Elina Nummenpää jakoi miesten ET-kisan kanssa samanaikaisesti samassa Royal Golf Dar Es Salam -golfkeskuksessa pelatussa Lalla Meryem Cup -turnauksessa 31. sijaa. Hän päätyi 72 reiän koitoksessa kokonaistulokseen 297 (+5).

Aura Golfin kasvatti pelasi sunnuntaina kisan parhaimman tuloksensa, 71 lyöntiä. Kaksi alle -kierros sisälsi neljä birdieä ja kaksi bogia. Paras vaihe osui Blue Coursen sisääntulon puoliväliin, missä Nummenpää tehtaili kolmen birdien suoran.

Krista Bakker (+15) oli Rabatissa 66:s. Muut suomalaiset, Ursula Wikström, Sanna Nuutinen, Noora Komulainen ja Niina Liias karsiutuivat.

Lalla Meryem Cupin voiton vei Nuria Iturrios (-13). Hän oli kilpailussa omaa luokkaansa, sillä kakkossijan jakaneet Ruotsin Caroline Hedwall ja Lina Boqvist hävisivät espanjalaiselle seitsemällä lyönnillä.

Pohjoismaalaisista top 10:een mahtuivat myös Norjan Marianne Skarpnord (-5/T4) sekä Ruotsin Jenny Haglund (-3/T8).

Lue seuraavaksi: Elina Nummenpää parhaana suomalaisena LET-kiertueella