Eikö kevät tunnu miltään ilman Mastersia? Näin katsot vanhat klassikkokisat - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Kilpagolf - Major

Eikö kevät tunnu miltään ilman Mastersia? Näin katsot vanhat klassikkokisat

Tänään torstaina on mahdollista hypätä mukaan Tiger Woodsin uran ensimmäisen major-voiton tunnelmiin. Kuva: Getty Images.

Vanhojen klassikkokisojen henkiinherätys toimii karanteenin aikana loistavasti. Varaa ruoat ja juomat valmiiksi, istahda sohvalle ja nauti.

Huhtikuinen kukkaloisto Augusta Nationalin kentällä on monille merkki vuodenajan vaihtumisesta: Masters pyöräyttää golfkauden käyntiin ja julistaa kevään alkaneeksi.

Moni golfin ystävä on nyt ihmeissään, kun koronavirus pilasi pelit Augustassakin. Mutta ei hätää, lohtua on tarjolla! Masters.com-sivustolla järjestäjät näyttävät päivittäin uusintoina mielenkiintoisimpia kilpailuja vuosien varrelta.

Tähän kohtaan varoituksen sana, jos annat pikkusormen, varaudu antamaan koko käsi. Vanhojen kisojen fiilistely saattaa tuntua ajatuksen tasolla tunkkaiselta, mutta imaisee mukanaan nopeasti ja perusteellistesti.

Eilen keskiviikkona kimara aloitetiin vuoden 1986 klassikolla, jossa Jack Nicklaus ylsi uransa viimeiseen major-voittoon. Tänään torstaina on mahdollisuus seurata Tiger Woodsin uran ensimmäistä major- ja Masters-voiton syntytarinaa vuodelta 1997.

Lähestys alkaa Masters.com-sivuilla kello 3.30 paikallista aikaa eli kello 22.30 Suomen aikaa. Jos lähetysaika on liian myöhäinen tai samaan aikaan on muuta puuhasteltavaa, voi tunnelmiin palata myöhemmin Mastersin Youtube-kanavalla tai Facebook-sivuilla. Niiltä lähetys löytyy sen jälkeen, kun se on lähetetty Masters.com sivustolla. Tänään on siis jo mahdollista katsoa vuoden 1986 kisaa, huomenna päivän voi käyttää hyppäämällä vuoteen 1997.

Perjantaina vuorossa on Tigerin neljäs Masters-voitto vuodelta 2005, lauantaina seurataan Phil Mickelsonin matkaa mestariksi 2004. Sunnuntaina kimara huipentuu Tiger Woodsin upeaan ykköstilaan vuoden 2019 turnauksessa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)