22.–29.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Eagleen kierroksensa päättänyt Kakko Challenge Tourilla ennustetun cut-rajan yläpuolella

Roope Kakon on päästävä perjantaina virheistä eroon mieliäkseen mukaan kärkikahinoihin. Kuva: Getty Images

Oliver Lindellillä jäivät birdiet tekemättä kentän pitkillä rei’illä.

Roope Kakko aloitti suomalaisista parhaiten Johannesburgin pohjoispuolella pelattavan kauden ensimmäisen Challenge Tourin kilpailun. Hän alitti torstain kierroksella parin yhdellä lyönnillä, ja on tässä vaiheessa tuloksellaan 71 jaetulla 43. sijalla.

Kakko teki Euphoria Golf Clubin kentällä bogeja ja birdiejä lähes vuorotahtiin, kunnes päätti kierroksensa viiden parin jälkeen maukkaaseen eagleen 18. reiällä.

Kolme birdieä, kaksi bogia ja yhden tuplan tehneen Oliver Lindellin kortissa lyöntejä oli kaksi kappaletta enemmän kuin Kakolla. Matkaa ennustettuun karsintarajaan on yhtä monta lyöntiä.

Lindell ei onnistunut tekemään ensimmäisellä kierroksella yhtään birdieä kentän pitkillä rei’illä. Kolmen parin ohella hänelle kirjattiin par-viitosilla yksi tuplabogey, kentän 12. reiällä.

Euroopan haastajakiertueen ja Etelä-Afrikan Sunshine Tourin yhteiskilpailun johdossa on Nairobin ET-kilpailun kuukausi sitten voittanut isäntämaan Daniel Van Tonder (66). Toinen eteläafrikkalainen Neil Schitekat ja Tanskan Niklas Norgaard Møller ovat lyönnin päässä kärjestä.

Pohjoismaalaisista top 10:ssä on myös neljättä sijaa jakava Ruotsin Pelle Edberg. Hän on 13 reiän jälkeen tilanteessa neljä alle.

Kakon ja Lindellin ohella kilpailussa ei ole muita suomalaisia.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje