26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista

26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - World Golf Championships

Dustin Johnsonin ote pitää

Dustin Johnsonin avausten keskimitta on ollut kahden ensimmäisen kierroksen aikana 315 metriä. Se on kisan muihin osallistujiin noin 46 metriä enemmän...Kuva Getty Images

Vaativat olosuhteet ovat nöyryyttääneet World Tourin kisan pelaajia Doralin Blue Monster-kentällä. Perjantaina 68 pelaajan keskiarvo oli noin neljä lyöntiä yli parin. Yhteistuloksessa kärkinelikko on yhden alle.

Dustin Johnson söhri kuudella viimeisellä kolme bogeyta, mutta jakaa silti kärkipaikkaa. Kesällä 30 vuotta täyttävä Johnson on loistanut kauden kolmessa pelaamassaan lyöntipelikisassa. Sijoitukset ovat olleet kuudes sekä kahdesti toinen. Vuonna 2011 Johnson oli Doralissa kakkonen, joten hänet on helppo nostaa tässä vaiheessa suosikkilistan kärkeen yhdessä Rory McIlroyn (even) kanssa.

”Pelasin varsin hyvin, puttien upottaminen oli erittäin vaikeaa. Viheriöt ovat kovia ja nopeita, kahteen kertaan kuvittelin lyöneeni täydellisen rautayhdeksikön , mutta pallo rullasi veteen.Lyömiseen olen erittäin tyytyväinen”, Johnson sanaili pitkän päivänsä päätteeksi. Lähes kaikki pelaajat joutuivat suorittamaan ensimmäisen kierroksensa loppuun perjantaina aamulla.

<a href=Tiger Woods upotti pallonsa perjantaina kolmasti vesiesesteesen. Lähes 30 metrisen putin onnistuminen sai kuitenkin hymyn huulille.Kuva getty images" src="/wp-content/uploads/2014/03/14030808032102.jpg">

Tiger Woods upotti pallonsa perjantaina kolmasti vesiesesteesen. Lähes 30 metrisen putin onnistuminen sai kuitenkin hymyn huulille.Kuva getty images

Adam Scottilla (+4) on edelleen voitolla mahdollisuus nousta World Rankingin ykköseksi ohi Tiger Woodsin(+5) mikäli ei ole tuloslistalla seitsemän ensimmäisen joukossa. Blue Monsterin viheriöt ovat muodoiltaan varsin vaativia, yhdessä kovan tuulen kanssa tähdet olivat puttipelin kanssa perjantaina ihmeissään. Tiger kirjasi päivän pisimmän uponneen putin ansiolistalleen. Lähes 30 metrinen putti oli Woodsin pisin onnistunut sitten vuoden 2001 ja pisin koko kiertueella viiteen vuoteen.

http://www.worldgolfchampionships.com/cadillac-championship.html (kts.video)

Johnson on voittanut joka ainut vuosi (2008-) vähintään yhden PGA Tourin kisan. Saavutus on kivikova, vastaava on nykyajan tähdistä ansiolistallaan seitsemältä ensimmäiseltä kaudelta vain Tiger Woodsilla (1997-2009)

Kaikki osallistujat pääsevät viikonlopun kierroksille.

Teemu Tyry @Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje