Dufner pitkästä aikaa voiton makuun - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Dufner pitkästä aikaa voiton makuun

Jason Dufner ja Brandt Snedeker saivat kunnian olla vuoden viimeisiä voittajia PGA Tourilla. Kuva: Getty Images

Brandt Snedeker ja Jason Dufner (-30) varmistivat kahden viimeisen reiän birdiellään voiton Floridan kolmipäiväisessä parikilpailussa.

Kaksikko starttasi lauantaina lyönnin päässä kärjessä olleista CharleyHoffmanista ja Daniel Bergeristä. Paras pallo -kierroksen tulos 61 riitti kuitenkin kahden lyönnin voittoon ennen vuoden 2013 ykkösiä Matt Kucharia ja Harris Englishiä.

Snedeker ja Dufner nousivat kisan johtoon, kun Dufner upotti lyhyen birdieputin 17. reiällä. Kun Kuchar ja English epäonnistuivat birdieyrityksessään 18:lla, Snedekerille riitti kaksi puttia voittoon 7.5 metrin matkalta. Yksi kiertueen taitavimmista puttaajista ei jättänyt mitään sattuman varaan tehtyään viimeiselle näyttävän birdien.

”Olemme mielestäni loistava pari”, Snedeker sanoi. ”Kun toisella oli vaikeuksia, toinen tuntui tekevän birdien tai chippaavan pallon reiän lähelle. Homma toimi hienosti, tämä oli käytännössä yksi niistä täydellisistä viikoista.”

Vaikka Franklin Templeton Shootout ei ole PGA Tourin virallinen kilpailu, se merkitsi joka tapauksessa Snedekerille vuoden toista voittoa. Ensimmäinen tuli Pebble Beachin turnauksessa. Dufner puolestaan ei ollut voittanut kertaakaan sitten kauden 2013 PGA Championshipin.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje