8.–15.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

DeChambeau luuli karsiutuneensa – matkusti yli 3000 kilometriä turhaan

Bryson DeChambeau ja caddie Tim Tucker hakivat vauhtia Dallaisista ennen kolmatta kierrosta. Kuva: Getty Images

Bryson DeChambeaulla oli melkoinen kiire ehtiä ajoissa takaisin kentälle ennen kolmatta kierrosta.

Bryson DeChambeau pelasi Quail Hollow Clubilla Pohjois-Carolinassa meneillään olevan PGA Tourin kilpailun toisella kierroksella tuloksen 74. Kun DeChambeausta näytti siltä, ettei jatkopaikkaa ole luvassa, päätti hän matkustaa Charlottesta kotiinsa Dallasiin Texasiin.

Mutta kun perjantain kierros eteni loppusuoralleen, kävikin ilmi, että DeChambeaun pelaama 36 reiän tulos +2 riittää jatkoon. Pelaaja oli matkan puolivälissä saatuaan tiedon asiasta viestin välityksellä agentiltaan.

”Kun kone laskeutui, olin tuloksissa 64:s tai 63:s tai jotain. Katsoin Connoria (manageri) ja totesin, että ’nyt tuli tehtyä virhe’. Oli ison työn takana ehtiä takaisin”, DeChambeau sanoi.

”Yksi vaihtoehdoista oli palata välittömästi, mutta miehistö ei voinut tehdä sitä. Tarvitsimme uuden miehistön, ja tuumailimme sitten, että lähdetään yöllä takaisin.”

DeChambeaun kone lähti lauantaina kello 2.45 kohti Charlottea. Lento saapui perille 6.20, ja lentokentältä oli puolen tunnin ajomatka Quail Hollow Clubille.

”Kävin vaihtamassa vaatteet pukuhuoneessa ja menin sen jälkeen harjoitusviheriölle. Treenata ehdin jo edellisiltana”, kello 8.10 kierroksena aloittanut DeChambeau sanoi.

Matkaseikkailu ja aikainen startti eivät isommin näyttäneet haitanneen maailmanlistan viitosta, joka pelasi kolmannella kierroksella mainion tuloksen 68, ja siirtyi kokonaistilanteeseen -1.

”Tämä aamu ei ollut helppo. Mutta minusta tuntuu siltä, että mitä oudompia asioita itselleni sattuu, sitä parempiin ratkaisuihin kykenen. Tänään siitä nähtiin esimerkki”, DeChambeau kertoi.

DeChambeau jakaa ennen sunnuntaita 23. sijaa, ja on kärkeen siirtynyttä Keith Mitchelliä (-9) kahdeksan lyöntiä perässä. Rory McIlroy ja Gary Woodland jahtaavat edellistä kahden lyönnin päässä.

McIlroyn ohella eurooppalaisista top 10:een Wells Fargo Championshipissä mahtuvat seitsemättä sijaa jakavat Viktor Hovland sekä Matt Wallace (-4).

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje