Day ja Tringale Normanin kutsukisan parhaat - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Day ja Tringale Normanin kutsukisan parhaat

Jason Day (vas.) ja Cameron Tringale päättivät vuoden 2014 kilpailuruletin voitokkaasti. Kuva: Getty Images

Jason Day ja Cameron Tringale (-32) pitivät kuin pitivätkin pintansa Tiburon Golf Clubilla pelatussa Franklin Templeton (Shark) Shootoutissa. Kaksikolla oli kolmen lyönnin johto ennen viimeistä kierrosta, mutta taistelu meni vielä tiukaksi: viimevuotista voittoaan puolustaneet Harris English ja Matt Kuchar jäivät loppusuoralla lyönnin päähän.

Kucharille osui 17. reiällä paikka nostaa pari tasoihin Dayn ja Tringalen kanssa, mutta eagle-chippi meni täpärästi ohi.

”Luulin jo että se oli sisällä. Linja näytti niin selkeältä”, Kuchar sanoi.

Day ja Tringale onnistuivat tekemään kahdeksan reiän jaksossa vain yhden birdien. Heidän kolmannen kierroksen tuloksensa -7 oli vasta lauantain seitsemänneksi paras.

Joukkueet Keegan Bradley-Camilo Villegas ja Billy Horschel-Ian Poulter (-29) jakoivat kolmatta sijaa. Päivän kovimmasta kierroksesta (-12) vastasivat viidenneksi sijoittuneet Jerry Kelly ja Steve Stricker.

Greg Normanin kutsukilpailussa vuoroteltiin päivittäin eri pelimuodoilla. Scramblen jälkeen pelattiin eräänlainen muunnos (modified alternate shot) scramblesta ja finaalikierroksen pelimuoto oli paras pallo.

Voittajakaksikko Day-Tringale tienasi Normanin kisasta 385 000 dollaria kumpainenkin.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)