Oliver Lindell on päässyt jo ensimmäisellä kaudellaan mukavasti Challenge Tourin kelkan kyytiin. Kuva: Getty Images
Challenge Tour |
16.7.2017

Oliver Lindellille uran paras sijoitus Challenge Tourilla

Virvik Golfin pelaajalla on koossa tältä kaudelta jo kaksi top 10 -sijoitusta Euroopan haastajakiertueella.  

Oliver Lindell esitti upean kierrossarjan sunnuntai-iltapäivänä Is Molas Resortissa päättyneessä Italian Challenge Open -kilpailussa. Hän pelasi turnauksen neljäntenä päivänä tuloksen 67 ja sijoittui hienosti jaetulle seitsemännelle tilalle.

Kyseessä tulokaskauttaan CT:llä pelaavan Lindellin uran paras sijoitus kakkoskiertueella.

Kokonaistulokseen 267 (-17) päätynyt Lindell teki kentän ykkösellä jälleen birdien kolmen aiemman pelipäivän tapaan. Kierroksen neljä muuta birdieä syntyivät reikien 12–17 periodissa. Hän teki jokaisena päivänä vain yhden bogin, tällä kertaa se osui yhdeksännelle reiälle.

”Kierroksen ainoa bogi syntyi, kun tarvitsin kolme puttia ysiväylällä metrin putin livahtaessa reiän ohi. Väylä 13 oli minulle tässä kisassa vaikein, mutta tänään sain onnistuneen draivin jälkeen tehtyä helpottavan birdien”, Lindell sanoi.

Porvoolainen jäi kilpailun voiton vieneestä Ruotsin Joel Sjöholmista seitsemän lyöntiä.

Lindell osallistuu ensi viikolla Ranskassa pelattavaan Challenge Tourin turnaukseen ja aloittaa sen jälkeen valmistautumisen 3.–6. elokuuta vuoronsa saavaan Suomen osakilpailuun.

Turnauksen näyttävästi aloittanut (64) Tapio Pulkkanen ei saanut jatkossa aivan parasta itsestään irti. Sunnuntain tulos 70 käsitti kolme birdieä ja kaksi neljän viimeisen reiän jaksossa tullutta bogia. Myös hän teki Is Molas Resortin kentän ykkösreiällä Lindellin tavoin birdien kullakin kierroksella.

”Tänään oli vähän heikko päivä griineillä. Pitkä lyönti toimi loistavasti melkein koko päivän, mutta griineillä ei tapahtunut positiivisia juttuja”, 29. sijaa jakanut Pulkkanen sanoi.

”Ekan päivän jälkeen en oikein saanut ehjää kierrosta kasaan ja se tiputti tulosluettelossa minut aika kauas. Ihan ok kisa, mutta loppua kohden hiipuminen ei mieltä kohota.”

Pulkkanen ei osallistu kiertueen seuraavaan, Ranskassa pelattavaan kilpailuun. Robert Karlssonin isännöimässä Katrineholmin turnauksessa hän sen sijaan on mukana.

”Ensi viikolla olen Vierumäellä apuna kurssilla ja treenailen siellä myös Vierumäen kisaa varten. Väliviikon jälkeen kisat jatkuu Ruotsissa.”

Sardinian kilpailussa Skotlannin Bradley Neil ja USA:n Chase Koepka jakoivat kakkossijan neljä lyöntiä Sjöholmille hävinneinä. Muita pohjoismaalaisia ei hänen ja Lindellin ohella mahtunut top 10:een.

Pulkkanen jatkaa kiertueen Race to Oman -listalla neljäntenä, 64 118 pisteellään. Lindell nousi sijalle 55. Rankingin kärjessä jatkaa Italiassa 23. sijaa jakanut USA:n Julian Suri.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.