30.6.– 7.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][0]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour

Oliver Lindellillä tasainen loppukierros Irish Challengessa

Kilpailun voiton kairasi entinen Ryder Cup -pelaaja Oliver WIlson.

Challenge Tourin kilpailu Irlannin ja Pohjois-Irlannin rajamailla pelattiin sunnuntaina päätökseen ilman merkittävää suomalaismenestystä. Oliver Lindell oli ainoa viikonlopun kierroksilla pelannut suomalainen.

Porvoolainen pelasi finaalipäivänä tasapaksun kierroksen. Kolmen birdien ja kolmen bogin myötä hän pelasi kierroksensa pariin. Kokonaistulos oli -1.

Lindellin viikon paras suoritus osui kilpailun toiseen pelipäivään, jolloin hän pelasi 67 lyönnin kierroksen. Viikonloppuna hän ei pystynyt pitämään yhtä kovaa tulostasoa yllä. Lindellin lopullinen sijoitus oli jaettu 17. Kymmenen joukkoon olisi pitänyt pelata kolme lyöntiä parempi kokonaistulos. Sijoituksellaan Lindell tienasi palkintorahoja reilut 2000 euroa.

Kilpailun voittoon pelasi Englannin Oliver Wilson tuloksella -14. Ykköstila oli hänelle kauden toinen Challenge Tourilla. Ensimmäinen tuli elokuussa Ruotsissa.

38-vuotias Wilson on yksi kiertueen nimekkäimmistä pelaajista. Neljä vuotta sitten hän voitti Euroopan kiertueen Alfred Dunhill Championshipsin, joka pelattiin tänä vuonna samaan aikaan Irish Challengen kanssa.

Wilsonin meriittilistalta löytyy myös Ryder Cup -edustus kymmenen vuoden takaa. Parhaalla kaudellaan Euroopan kiertueella hän on ollut pistelistan seitsemäs kaudella 2009. Tuolloin hän tienasi palkintorahoja maireat 2 010 158 euroa. Koko ET-urallaan hän on tienannut palkintorahaa hieman yli 6 750 000 euroa.

Nordic Leaguellakin vaisuhko suomalaispäivä

Lauri Ruuska pelasi Nordic Leaguella Tanskassa viimeisenä päivänä tuloksen +3. Kaksi edellistä kisakierrosta oli sujunut napakoilla 68 ja 66 lyönnin kierroksilla. Tänään hänen mustimmat hetkensä osuivat väylille 9 ja 18. Noilta rei’iltä korttiin kirjattiin tripla -ja tuplabogi.

Ruuska tippui lopullisella tuloslistalla 14 pykälää jaetulle 22. sijalle.

Muut suomalaiset eivät päässeet cutista jatkoon.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje