Kolme suomalaista top 10:ssä Nordea Tourilla - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Nordea Tour - Nordic League

Kolme suomalaista top 10:ssä Nordea Tourilla

Linus Väisänen ja Mikael Salminen ovat vain lyönnin päässä kärjestä. Jaakko Mäkitalo pääsi puolestaan mukavasti vauhtiin Tsekin Challenge Tour -kisassa. Antti Ahokkaan leiristä kantautui jobinpostia.

Linus Väisänen ja Mikael Salminen jakavat neljättä sijaa Ruotsin Trummenäsissä käynnistyneessä Nordea Tourin kilpailussa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Kaksikon avauspäivän tulos oli 68 lyöntiä.

Väisäsen torstain kierroksen saldo käsitti eaglen ohella neljä birdieä ja kaksi bogia. Salmisen kortista löytyi niin ikään kaksi bogia ja viisi birdieä.

Tällä kaudella jo yhden turnauksen Nordic Liigassa voittanut Oliver Lindell (69) on seitsemäntenä. Lindellin tavoin voittotilinsä tänä vuonna avannut Erik Myllymäki (70) alitti hänkin avauskierroksellaan Trummenäs Golfklubbin kentän parin.

Kisan kärkikolmikon muodostavat Patric Sundlöf, Benjamin Henry Poke sekä Christoffer Pålsson, tuloksellaan 67.

Mäkitalo 24. Tsekissä

Jaakko Mäkitalo tavoittelee tällä viikolla menestystä Tsekin Dritecisssä. Kuva: Getty Images

Jaakko Mäkitalo tavoittelee tällä viikolla menestystä Tsekin Dritecisssä. Kuva: Getty Images


Jaakko Mäkitalo
oli Tsekin Challenge Tour -kisan avauspäivänä hyvällä pelituulella. Tulos 68 riittää tässä vaiheessa 24. sijaan. Mäkitalo oli kierrostaan seitsemän reiän jälkeen jo kolme alle, mutta jatko ei sujunut aivan yhtä lennokkaasti. Sisääntuloon mahtui kolmen birdien ohella kaksi bogia. Teemu Bakker (73) ei mahdu 18 reiän jälkeen sadan joukkoon.

Czech Challengen johdossa on Jordan L. Smith (64). Ben Eccles, Adrien Saddier, Andrea Pavan ja Reinier Saxton jahtaavat englantilaista lyönnin päässä.

Ahokas jalkaleikkaukseen

Antti Ahokkaan loukkaantuminen osui pahaan saumaan.

Antti Ahokkaan loukkaantuminen osui pahaan saumaan.


Antti Ahokas
jää noin kahden kuukauden mittaiselle kilpailutauolle. Syynä kilpailutaukoon on oikean jalkaterän rasitusmurtuma. Jalka operoidaan kesäkuun alussa, jonka jälkeen alkaa kuntouttaminen.

”Oikea jalka on vaivannut reilun vuoden verran. Alkukauden kisoissa oireet ovat haitanneet pelaamista. Tutkimustulosten jälkeen päätimme tiimini ja lääkärin kanssa, että jalka operoidaan välittömästi”, Ahokas sanoi.

Ahokkaan on tarkoitus palata kilpakentille heinäkuun lopussa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje