Kaske kolmantena Filippiineillä - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
Asian Development Tour - Challenge Tour

Kaske kolmantena Filippiineillä

Janne Kaske on vain kahden lyönnin päässä kärjestä Aasian kakkoskiertueen kilpailussa. Teemu Bakker ja Tapio Pulkkanen menettivät Red Sea Egyptian Challengessa tuntuvasti asemiaan.

Janne Kaske (-2) pelasi toistamiseen tuloksen 71 Filippiinien Cavitessa meneillään olevassa ADT-turnauksessa. Se oikeuttaa kisan puolivälissä jaettuun kolmanteen sijaan isäntämaan MarvinDumandanin kanssa.

”Ihan hyvää peliä täällä tuulisissa olosuhteissa. Tulee herkästi virheitä jopa puteissa, jos sattuu tulemaan puuska väärästä suunnasta väärään aikaan. Tänään jäi muutama helppo birkku ottamatta par-viitosilla, mutta oli siellä paljon hyvääkin joukossa”, Kaske sanoi.

”Viime kuukaudet ovat olleet hieman heikkoja pelillisesti, joten on kiva pelata kärkisijoituksista taas pitkästä aikaa.”

Marginaalit kärjessä ovat varsin pienet, sillä porvoolainen on paalulla jatkavaa Intian DannyMasrinia (-4) kaksi lyöntiä jäljessä. Päivän kovimman tuloksen (68) pelannut Hollannin GuidoVan Der Valk (-3) on toisena.

Muista pohjoismaalaista myös Ruotsin Oscar Zettervall (-1) mahtuu kymmenen joukkoon.

Suomalaisilla vaisumpi päivä Egyptissä

Tapio Pulkkasella riittää kirittivää Sokhna Golf Clubilla pelattavan kisan jatkokierroksilla. Kuva: Getty Images

Tapio Pulkkasella riittää kirittivää Sokhna Golf Clubilla pelattavan kisan jatkokierroksilla. Kuva: Getty Images

Teemu Bakker (-4) ja Tapio Pulkkanen (-3) eivät olleet Suezilla pelattavan CT-kisan toisena päivänä avauskierroksen kaltaisessa vedossa. Bakker löi torstaina tuloksen 71, ja hän on 36 reiän jälkeen sijalla 44.

Pulkkasen jatkoonpääsy meni täpärälle. Hän oli 15. reiän tuplabogin jälkeen kierrostaan jo kolme yli, mutta venytti cut-rajan oikealle puolelle lopun kahdella peräkkäisellä birdiellä. Tuloksen 73 lyönyt Pulkkanen on tässä vaiheessa kymmenen sijaa Bakkeria alempana.

Res Sea Egyptian Challenge -turnauksen johdossa on edelleen Jordan L Smith (-13). Saksan Philipp Mejow on englantilaista kaksi lyöntiä perässä. Norjan Espen Kofstad jakaa parhaana pohjoismaalaisena kolmatta sijaa Skotlannin Peter Whitefordin, Italian Lorenzo Gaglin ja Sveitsin Joel Girrbachin kanssa. Tämä nelikko on tilanteessa yhdeksän alle.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje