Kärki karkasi Kaskelta Filippiineillä - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Asian Development Tour - Challenge Tour

Kärki karkasi Kaskelta Filippiineillä

Paluu viiden joukkoon on vielä täysin Janne Kasken ulottuvilla. Teemu Bakker ja Tapio Pulkkanen jäivät Egyptissä myös perjantaina ilman kuutosella alkavaa tulosta.

Janne Kasken voittohaaveet kokivat ison kolauksen Filippiineillä jatkuneen Aasian kakkoskiertueen turnauksen kolmantena päivänä. Kisan puolivälissä kolmatta sijaa jakanut suomalainen löi perjantaina tuloksen 73, ja putosi kokonaistilanteeseen yksi alle. Hän lähtee finaalikierrokselle 10. sijalta.

Kaske tehtaili kolmannella kierroksella mukavasti viisi birdieä, mutta päivää varjostivat isot virheet. Hän sortui Sherwood Hills Golf Clubin molemmilla kenttäpuoliskoilla yhteen tuplabogiin. Korttiin merkittiin myös kaksi bogia.

Hyvällä päätöspäivän esityksellä Kaskella on mahdollisuudet nousta takaisin viiden joukkoon. Voittokamppailun kannalta tilanne ei ole enää omissa käsissä; eroa paalulle siirtyneeseen Kasidit Lepkurteen (-9) on jo kahdeksan lyöntiä. Thaimaalaisen tulos 64 oli kisan tähän asti kovin noteeraus.

Ruotsin Oscar Zetterwall, Japanin Toru Nakajima ja Intian Danny Masrin jakavat ICTSI Sherwood Hills Classicissa toista sijaa. He ovat tilanteessa viisi alle.

Bakker ja Pulkkanen eivät löytäneet kirivaihdetta Egyptissä

Teemu Bakker (-6) on esiintynyt Ain Sokhnassa pelattavassa Challenge Tourin kilpailussa varsin tasapainoisesti. Perjantain tulos oli 70, mutta se ei auttanut häntä sijoituksissa kuin yhden pykälän ylöspäin. Bakker (43:s) oli kierrostaan kolmen reiän jälkeen kaksi alle, loput 15 reikää sujuivat par-tahdissa. Nousu top 20:een vaatisi lauantaina väkevää onnistumista.

Tapio Pulkkasen (-2) suunta on ollut avauspäivän jälkeen alaspäin. Kolmannella kierroksella tuloksen 73 lyönyt Kymen Golfin kasvatti jatkaa finaalikierrokselle 61. sijalta. Pulkkasen kirjavaan korttiin merkittiin viisi birdieä, kaksi bogia ja tulosta kovalla kädellä syöneet kaksi tuplabogia.

Jordan L. Smith (-15) jatkaa sitkeästi Red Sea Egyptian Challenge -turnauksen johdossa. Sveitsin Joel Girrbach on brittiä kaksi lyöntiä perässä. Norjan Espen Kofstad (-12) jakaa parhaana pohjoismaalaisena kolmatta sijaa viiden muun pelaajan kanssa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje