Janne Kaske seitsemäs Thaimaassa – Kalle Samooja 64:s Challenge Tourilla - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Asian Development Tour - Challenge Tour

Janne Kaske seitsemäs Thaimaassa – Kalle Samooja 64:s Challenge Tourilla

Kaske taisteli itsensä top 10:een loppusuoran hienon venymisen ansiosta.

Janne Kaske (-14) oli hyvässä iskussa Laem Chabang International Country Clubilla viikonvaihteessa pelatussa ADT-kiertueen turnauksessa. Hän löi kisan finaalikierroksella tuloksen 67 ja sijoittui seitsemänneksi.

Suomalaisen hieman eriskummallinen kierros sisälsi päätösreiällä tulleen eaglen ohella viisi birdieä ja ulosmenossa lipsahtaneet kaksi tuplabogia.

Kaske oli ajautumassa kilpailun loppusuoralla top 15:n ulkopuolelle, mutta kahden viimeisen reiän birdie ja eagle sinetöivät hänelle laatusijoituksen.

Betagro All Thailand Championshipin voitti isäntämaan Tirawat Kaewsiribandit (-23).

Samoojalla ryhdikäs päätöskierros Aviemoressa

Kalle Samooja päätti urakkansa SSE Scottish Hydro Challenge -turnauksessa tulokseen 70. Tasapainoinen kierros sisälsi kaksi birdieä ja yhden bogin.

Kokonaistulos 289 (+5) riitti jaettuun 64. sijaan Skotlannin Scott Henryn ja Englannin CharlieFordin kanssa. Muut suomalaiset karsiutuivat jatkokierroksilta.

Englantilaiset ottivat turnauksessa kolmoisvoiton. Paras oli Richard Mcevoy (-16), jolle James Heath hävisi neljällä lyönnillä. Matt Ford (-11) sijoittui kolmanneksi.

Pohjoismaalaisista Ruotsin Mikael Lundberg (-10) oli neljäs, hänen maanmiehensä Marcus Kinhult jakoi viidettä sijaa Tanskan Joachim B. Hansenin (-9) kanssa.

Tapio Pulkkanen on Challenge Tourin Race to Oman -listalla kolmantena. Kalle Samoojan sijoitus on 67:s. Rankingin kärjessä on Aviemoressa karsiutunut USA:n Julian Suri.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje