Castro ja Hahn jatkavat kärjessä - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Castro ja Hahn jatkavat kärjessä

Robert Castro ohjaili puttiaan Palmer Coursen kahdeksannella reiällä. Kuva: All Over Press

Humana Challengessa avauskierroksen jälkeen johtopaikkaa jakaneet RobertCastro ja James Hahn jatkavat edelleen kisan kärjessä. Molemmat löivät La Quintassa Kaliforniassa pelattavassa turnauksessa tuloksen 67. He ovat 36 reiän jälkeen kokonaistilanteessa -14.

La Quinta Country Clubilla perjantaina pelannut Hahn teki yhden eaglen ja neljä birdietä. Kisan ensimmäisen boginsa hän teki 16. reiällä. Castro johti kisaa yksin kierroksen lopulla, mutta hän sortui Palmer Coursen kolmella viimeisellä reiällä kahteen bogiin.

Hahnin tulokaskausi käynnistyi viime viikolla Havaijilla, missä hän päätyi sijalle 67. Kalifornian yliopiston joukkueessa pelannut Hahn voitti turnauksen Web.com Tourilla kaudella 2012 ja onnistui tienaamaan kortin USA:n pääkiertueelle.

Castro, 27, pelaa toista kauttaan PGA Tourilla. Vuoden ensimmäinen kilpailu toi hänelle pettymyksen, kun pelit jäivät kahteen kierrokseen.

”Opin paljon viime kaudesta. Yksi parhaista asioista oli se, että selvitin kauden alussa paljon cut-rajoja. Sijoitukset eivät olleet päätä huimaavia, mutta sain pelata useasti neljä kierrosta. Minun olisi päästävä pelaamaan paljon hyvien kavereiden kanssa ja katsomaan heidän tekemisiään.”

Darron Stiles (La Quinta), Scott Stallings (La Quinta) sekä Richard H. Lee (Palmer Course) jakavat Humana Challengessa kolmatta sijaa. He ovat kaksikkoa Castro-Hahn lyönnin jäljessä.

Vaisusti aloittanut Phil Mickelson ryhdistäytyi perjantaina. Hän löi Nicklaus Coursella tuloksen 67, mutta matkaa oletetulle cut-rajalle on kaksi lyöntiä: ”Löin päivän kahdella viimeisellä reiällä ensimmäiset kunnon lyöntini tässä kisassa”, turnauksen vuosina 2002 ja 2004 voittanut vasuri sanoi. ”Olen lähtenyt ylhäältä liian nopeasti liikkeelle ja sitä myöden rytmini on ollut kateissa.”

Mickelson suunnittelee pelaavansa viisi-kuusi turnausta peräkkäin, näistä viimeisin Arizonan perinteinen reikäpelin MM-turnaus: ”Haluan rakentaa täällä länsirannikolla kunnon pelivireen itselleni.”

Mickelsonin kanssa pelannut Matt Kuchar vastasi päivän parhaasta (64) tuloksesta ja nousi tilanteeseen kymmenen alle. La Quintan turnaus on Kucharille kolmas peräkkäinen vuoden alusta lukien: ”On tietysti hyödyllistä, että minulla on kaksi kisaa alla. Tournament of Championsissa olin vähän ruosteessa. Mutta kuinka muuten saa hyvän kilpailukunnon kuin kilpailemalla”, hän tähdensi.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje