Castrenin kiri jäi piippuun, mutta paikka finaaliturnaukseen ei ole uhattuna - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Castrenin kiri jäi piippuun, mutta paikka finaaliturnaukseen ei ole uhattuna

Matilda Castren käytti kolmanteen kierrokseen 72 lyöntiä. Kuva: Getty Images

Korealaisilla on vahva ote kotiturnauksen kärkisijoista.

Matilda Castren (+6) pelasi tuloksen par (72) Busanissa Etelä-Koreassa meneillään olevan LPGA-turnauksen kolmannella kierroksella. Vaikka suomalaisen ote on kohentunut katastrofaalisen avauspäivän jälkeen, ei hän ole onnistunut karistamaan häntäpään sijoja kannoiltaan.

Sijalla 82 oleva Castren teki BMW Ladies Championshipissä lauantaina neljä birdieä ja neljä bogia. Tapahtumia riitti etuysillä (10–18), jossa hänelle kirjattiin vain kaksi par-tulosta.

Castren ei tule liiemmin kartuttamaan kokonaiskilpailun pistesaldoaan Busanin turnauksessa, mutta hänen paikkansa kauden päättävässä CME Group Tour Championshipissä on turvattu. Castren on Race to CME Globe Season -rankingissa sijalla 25, kun listan 60 parasta saa kutsun marraskuussa pelattavaan finaaliturnaukseen.

BMW Ladies Championship on tarjonnut kotiyleisölle alusta alkaen ilonaiheita. Top-viitosessa ainoana korealaisrintaman rikkoo neljättä sijaa jakava USA:n Danielle Kang (-13). Hee Jeong Limillä (-18) on kärjessä neljän lyönnin etumatka.

Castren pelaa kilpailun päätöskierroksella yhdessä Etelä-Afrikan Ashleigh Buhain ja Etelä-Korean Ji Hyun Leen kanssa. LPGA International Busan -kentän 10. tiiltä starttaavan kolmikon lähtöaika sunnuntaina on kello 4.33 Suomen aikaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje