[13][26]

[13][26]
Kilpagolf - LPGA Tour

Castren tasapainoisella esityksellä par-tulokseen LPGA-kisan päätöspäivänä

Matilda Castren pelasi viikonloppuna toisen kerran tänä vuonna LPGA Tourin kilpailun jatkokierroksilla. Kuva: Getty Images

Matilda Castren kääntää seuraavaksi katseensa ensi viikolla pelattavaan major-turnaukseen.

Matilda Castren (+3) pelasi päätöspäivänä tasapainoisimman kierroksensa Williamsburgissa Virginiassa käydyssä LPGA-kiertueen kilpailussa. Sunnuntain tulos Pure Silk Championshipissä oli 71, ja Castren säilytti 54 reiän jälkeisen 63. sijansa.

Castren teki Kingsmill Resortin River Coursen molemmilla kenttäpuoliskoilla yhden parista poikenneen reikätuloksen – birdien seitsemännellä ja bogin 13. reiällä. Esitys viikonlopun kierroksilla oli tyystin erilainen kuin kahtena ensimmäisenä päivänä, jolloin hänelle kirjattiin yhteensä yhdeksän birdieä, yhdeksän bogia ja yhden tuplabogin.

Castren pelasi Williamsburgissa kauden neljännen kilpailunsa LPGA Tourilla. Näistä yksi toi uran toiseksi parhaan sijoituksen (12:s) kiertueella, kaksi muuta päättyivät karsiutumiseen. Seuraavaksi Castren kilpailee uransa toisessa major-kilpailussa, U.S. Women’s Openissa.

Hän sai paikan San Franciscossa Olympic Clubilla ensi viikon torstaina alkavaan turnaukseen Denverissä aiemmin toukokuussa pidetystä karsintakilpailusta.

Pure Silk Championshipin voiton otti Taiwanin Wei-Ling Hsu (-13), jolle ykköstila oli ensimmäinen LPGA-kiertueella. Eroa kakkoseksi sijoittuneeseen Thaimaan Moriya Jutanugarniin kertyi kaksi lyöntiä. USA:n Jessica Korda (-10) oli kolmas.

Eurooppalaisten panos kilpailussa oli vaisu. Englannin Jodi Ewart Shadoff, Espanjan Luna Sobron Galmes ja Italian Giulia Molinaro (-2) jakoivat parhaina 25. sijaa. Pohjoismaalaisista paras oli 48. sijan jakanut Ruotsin Pernilla Lindberg (+1).