Castren pääsee lähtemään Tournament Of Championsin päätöspäivään top 10:stä - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Castren pääsee lähtemään Tournament Of Championsin päätöspäivään top 10:stä

Pipo oli Matilda Castrenille tärkeä asuste lauantain kierroksella Orlandossa. Kuva Getty Images

Tasaisen varmasti pelaava Castren oli tyytyväinen lauantain esitykseensä.

Matilda Castren säilytti asemansa kärkikymmenikössä LPGA Tourin kauden avauskilpailun kolmannella kierroksella. Castren kiersi Lake Nona -kentän lauantaina 71 lyönnillä, ja hän lähtee sunnuntain päätöskierrokselle yhteistuloksesta -6.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Tournament of Championsin pelaajat joutuivat lauantaina kaivamaan matkalaukuistaan vaatteita reippaasti päälle, sillä sää kilpailupaikalla Orlandossa oli haastava. Normaalista Floridan aurinkoisesta kelistä ei ollut tietoakaan.

”Tänään oli ok kierros keliin nähden. Oli hirveä sää ja todella kylmä. Pelasin melkein koko kierroksen pipo päässä. Välillä tuli myös vettä vaakatasossa, joten siihen nähden olen tyytyväinen kierrokseen”, Castren kertoi kierroksen päätyttyä.

Castren sai kierrokselleen vauhdikkaan alun, kun hän teki birdiet ensimmäiselle ja kolmannelle reiälle. Sen jälkeen meno tasaantui, ja loppukierroksen aikana korttiin merkattiin yhden birdien lisäksi kaksi bogia.

”Siellä oli muutama paikka, mitkä jäivät käyttämättä, mutta olosuhteisiin nähden tämä oli ihan hyvä päivä. Tästä on hyvä jatkaa huomiselle. Huomenna pitäisi olla parempi sääkin”, Castren ennakoi päätöskierrosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Jaetulla 10. tilalla tällä hetkellä olevalla Castrenilla on sunnuntaina hyvät mahdollisuudet taistella kärkipään sijoituksista, sillä erot hänen yläpuolellaan ovat maltillisia. Hyvän päivän tullessa nousu viiden parhaan joukkoon on täysin mahdollista. Castrenilla on matkaa viidenteen sijaan viisi lyöntiä.

Kilpailun kärjessä jatkava Nelly Korda on pelannut 15 reikää, ja hän on yhteistilanteessa -13. Viiden kärjessä ovat myös Danielle Kang (-12), Brooke Henderson (-11), Gaby Lopez (-11) ja Yuka Saso (-10).

Neljännen kierroksen pelejä voi seurata Elisa Viihde Viaplay -palvelusta ja V Sportin kanavilta kello 19.00 alkaen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje