Caroline Wozniacki tarttuu mailaan Mastersissa? - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

Caroline Wozniacki tarttuu mailaan Mastersissa?

Rory McIlroy ja Caroline Wozniacki ovat keskikiviikkona salamavalojen loisteessa Augustan par 3 kilpailussa: Kuva All Over Press

Mastersin Par 3 kisa on viihdettä parhaimmilllaan. Pelaajien caddeinä toimivat perheenjäsenet, tyttöystävät tai ystävät. Vakavamieliseksi tapahtumaa ei ole pyrittykään tekemään ja voittaminen tuol lisäksi kirouksen päälle. Yksikään keskiviikon ykkösistä ei ole voittanut varsinaista kisaa.

Rory McIlroy ottaa caddiekseen Caroline Wozniackin, joka on usein paikalla narujen takana poikaystävänsä pelatessa. Nyt hän pääsee caddieksi, ja veikkaukseni on, että tennisässä avittaa McIlroyn peliä tarttumalla itsekin mailaan. Tämä on varmasti järjestäjien, televisioyhtiöiden ja suuren yleisön toivellistalla varsin korkealla. Jos Wozniacki lyö yhden tai useamman suorituksista, McIlroy jättäytyy suosiolla pois Par 3 kisan tuloslistalta.

Tiger Woods ei ole osallistunut keskiviikon kisaan sitten kauden 2003, eikä hänen odoteta osallistuvan tapahtumaan myöskään tällä kerralla. Toistaiseksi kuuluisin pari on ollut Greg Norman & Chris Evert keväällä 2009.

Teemu Tyry

Golf Digest, Mastersin digiextra

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje