British Mastersin kolmas kierros oli Korhoselle tahmea, top 10 silti vain parin lyönnin päässä - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

British Mastersin kolmas kierros oli Korhoselle tahmea, top 10 silti vain parin lyönnin päässä

Mikko Korhonen piiskaamassa palloaan kohti viheriötä British Masters kilpailun kolmannella kierroksella. Kuva: Getty Images

Korhonen ei ollut tyytyväinen lyömiseensä lauantaina. Voivottelun sijaan hän käänsi jo katseensa sunnuntaiseen päätöspäivään.

Mikko Korhonen ei löytänyt kahden ensimmäisen pelipäivän kaltaista lentoa Englannin Belfryssä lauantaina. Jaetulta kymmenenneltä sijalta British Masters -kisan kolmannelle kierrokselle startannut Korhonen tippui tuloslistalla seitsemän pykälää 17. sijalle pelattuaan kierroksensa 73 lyönnillä eli yksi yli parin.

Birdiesektori lihoi kahdella, bogeysarake kolmella. Korhosen yhteistulos ennen päätöspäivää on -4. Kilpailu on tasainen ja samassa tuloksessa suomalaisen kanssa on peräti 11 muuta pelaajaa.

”Oli tiukka päivä tänään. Löin palloa huonosti. Hyvällä taistelulla sain pidettyä tuloksen kohtalaisena. Toivottavasti löytyy vähän rytmiä huomiselle ja pääsee yrittämään jotain hyvää. Peliin sisään heti alusta ja rentoa meininkiä tilauksessa”, Korhonen kommentoi.

Vaikka sijoitus heikkenikin melko paljon, ei tilanne edes voittokamppailun suhteen ole vielä menetetty. Kisan kärkeen nousi lentokonesekoiluissa ryvettynyt ja uutta nousua rakentava tanskalainen Thorbjørn Olesen, joka on tuloksessa -11 (17 reikää). Kolmen lyönnin päässä juutista vaanivat Marcus Armitage ja Shane Long.

Vaikka tulostaso lauantaina oli maltillinen, kirjautti Yhdysvaltain Chase Hanna tuloksen 66 (-6) nousten viidenneksi. Vastaavalla onnistumisella sunnuntaina noustaan kärkitaistoon pitkältäkin takamatkalta.

Kisan palkintopotti on 1,85 miljoonaa puntaa eli noin 2,16 miljoonaa euroa. Suomalaisista jatkokierroksille selviytyi ainoastaan Korhonen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje