Brandt Snedeker voittovuorossa Kanadan avoimissa - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Brandt Snedeker voittovuorossa Kanadan avoimissa

Brandt Snedekerin kausi on ollut tasaista menestystä loukkaantumisen aiheuttamasta tauosta huolimatta.Kuva All Over Press

Supertähdet ovat pelanneet varsin hyvin PGA Tourilla kuluvalla kaudella Yllättäjille ei ole jäänyt mahdollisuuksia isoissa kisoissa. Tiger on voittanut neljästi, Matt Kuchar sekä Kanadassa ykköseksi yltänyt Brandt Snedeker kahdesti. Kun Skotlannin avoimet lasketaan mukaan, Openin sankari Phil Mickelsonilla on kolme ykköstilaa.

Major-voittoihin ovat yltäneet lisäksi pitkän aikaa jonotuslistalla olleet Adam Scott sekä Justin Rose.

Kanadan avoimissa kisaa hallitsi kahden päivän ajan Hunter Mahan (67-64). Lauantaina hänen ollessa rangalla valmistatumassa kolmanteen kierrrokseen, tuli puhelu. Vaimon synnytys oli käynnistymässä. Mahan pakkasi tavaransa ja viestitti varhain sunnutaiaamuna perheen uudesta tulokkaasta, esikoistyttärestä.

Brandt Snedeker nousi pääosaan ja otti lopulta helpon oloisesti kauden toisen ykköstilansa. Myös kakkostiloja on kaksi, top-ten sijoituksia yhteensä kahdeksan. Kun majoreissakin sijoitukset ovat olleet kuudes, 17. ja 11., voidaan edellisvuonna Fedex Cupin ja kymmenen miljoonaa bonusta ansainneen Snedekerin nousseen tähtiluokkaan.

Ennen Kanadan voittoaan Snedeker oli maailmanlistalla seitsemäs. Fedex Cupissa hän on nyt kolmas.

”Tällä voitolla on minulle tavanomaisakin suurempi merkitys. Caddieni Scott Vail on kotoisin Kanadasta, tämä on Tourin kolmanneksi vanhin kisa. Minun täytyy erityisesti kiittää Hunter Mahanin vaimoa Kandia synnytyksen ajankohdasta. Ilman sitä en välttämättä olsi nyt puhumassa voittajana. Minäkin jätin yhden kisan väliin esikoiseni syntyessä. Se oli elämäni paras päätös. Uskon, että Hunter kertoo omalta kohdaltaan samaa”, Snedeker tunnelmoi pysti kainalossaan.

PGA Tourin juhlaviikot

<a href=Phil Mickelson saapuu Akronissa, Ohiossa pelattavaan World Tourin kisaan kaksi voittoa vyöllään. Kuva All Over Press." src="/wp-content/uploads/2013/07/13071901054453.jpg" width="505">

Phil Mickelson saapuu Akronissa, Ohiossa pelattavaan World Tourin kisaan kaksi voittoa vyöllään. Kuva All Over Press.

PGA Tourilla alkavat nyt isot kilpailut. World Tourin kisa Ohiossa sekä PGA Championships pelataan peräkkäin. Viikko väliä, jonka jälkeen ovat viiden viikonlopun aikana pelattavat neljä Fedex Cupin finaalia. Taas viikko väliä, jonka jälkeen Snedeker, Mickelson, Tiger, Mahan , Scott ja muut supertähdet osallistuvat Presidents Cupiin.

Myös Mikko Ilonen on mukana ensikertalaisena mukana Ohiossa sekä PGA Championshipissa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje