Bowditchillä chipit kohdallaan - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Bowditchillä chipit kohdallaan

Steven Bowditch lauantaina yhdeksännen reiän avauksessaan TPC San Antoniolla. Kuva: © Getty Images

Steven Bowditch livahti San Antonion turnauksessa kolmen lyönnin karkumatkalle hyvän lähipelinsä ansiosta. Hän osui kolmannella kierroksella vain kahdeksalle viheriölle, mutta tulos oli silti kiitettävä 68 lyöntiä. Bowditch on 54 reiän jälkeen kokonaistilanteessa -12.

Päivän kovimmasta kierroksesta (65) vastannut Matt Kuchar sekä pitkälle palloa piiskaava Andrew Loupe (-9) jakavat kakkostilaa.

Bowditchin lähipeli oli kierroksen alussa tehokasta. Hän chippasi pallonsa reikään ykkösellä (birdie) ja kakkosella (eagle), ja teki lauantaina vain yhden bogin.

”En lyönyt palloa erityisen hyvin, mutta missasin lyönnit hyville paikoille”, Bowditch sanoi. ”Chippaaminen on normaalisti yksi vahvimpia puoliani.”

Bowditch, Kuchar ja Loupe pelaavat sunnuntaina Valero Texas Openin kärkiryhmässä. Kierros käynnistyy klo 19.40 Suomen aikaa.

Ensimmäistä voittoaan PGA Tourilla jahtaava australialainen on ainoa pelaaja tämän viikon kisassa, joka on onnistunut pelaamaan kaikki kierroksensa alle 70 lyönnillä. Paras sijoitus kauden 12 startissa on Pebble Beachin turnauksen 19. tila. Bowdich on FedEx Cupin pisteissä sijalla 155.

Kilpailun voittaja tulee saamaan automaattisen kutsun parin viikon päästä pelattavaan Mastersiin. Viiden joukoss olevista Kuchar on ainoa, jolla on paikka kauden ensimmäisen major-turnaukseen.

Valero Texas Openissa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1992 mukana ollut Phil Mickelson joutui jättämään hetki kolmannen kierroksen alussa kisan kesken lihasrevähdyksen vuoksi.

Lähde: AP

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje