Bogittoman putkensa hulvattomaksi venyttänyt Oliver Lindell iskussa Challenge Tourilla - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Bogittoman putkensa hulvattomaksi venyttänyt Oliver Lindell iskussa Challenge Tourilla

Oliver Lindellin otteissa on viime päivinä ollut ryhtiä. Kuva: Getty Images

Lindell kaavailee ottavansa jatkokierroksilla hyökkäävämmän pelitaktiikan.

Oliver Lindell on alun vaikeuksien jälkeen syttynyt mainioon vireeseen Aberdeenshiressä Skotlannissa meneillään olevassa Challenge Tourin kilpailussa. Hän on Scottish Challenge -turnauksessa kahden kierroksen (69−70) jälkeen kokonaistilanteessa kolme alle, joka oikeuttaa tässä vaiheessa jaettuun 10. sijaan.

Newmachar Golf Clubin kentällä pelattavan kilpailun alku ei ollut Lindellille helppo. Porvoolainen oli avauskierrostaan kahdeksan reiän jälkeen kolme yli, kunnes hän teki pelissään täyskäännöksen.

Lindell tehtaili takaysillä (kentän 1–9) yhtä kyytiä sarjan: birdie–eagle–birdie–birdie käyttäen toiseen kenttäpuoliskoon lopulta vain 30 lyöntiä. Meno jatkui jämäkkänä myös perjantaina 17 parin ja yhden birdien muodossa. Siten Lindellin bogiton putki on venynyt kisassa jo 28 reiän mittaiseksi.

”Tänään jäi eiliset hölmöilyt pois, mukaan lukien torstain kuuma putki. Oikein varmaa ja vakaata tekemistä, ja lopussa se vielä palkittiin, kun 17. reiällä upposi alle 10-metrinen”, Lindell kertoi.

Jatkokierrosten taktiikka oli hyvissä ajoin selvillä.

”Nyt voi jo viikonloppuna pelata vähän aggressiivisemmin”, hän pohdiskeli.

Lindell kärkkyy Scottish Challengen kärjessä olevaa Nathan Kimseytä (-7) neljän lyönnin päässä. Englantilainen on vasta aloittanut toisen kierroksensa.

Lindell ylsi viime viikonvaihteessa Espanjassa käydyssä Challenge Tourin kilpailussa 13:nneksi. Tämä oli hänen paras sijoituksensa haastajakiertueella 1,5 vuoteen.

Muilla suomalaisilla riittää tekemistä kilpailun karsintarajan kanssa, joka on tällä hetkellä tuloksessa par. Kierrokseensa 74 lyöntiä ensimmäisenä päivänä käyttäneet Alex Hietala ja Matias Honkala aloittavat perjantain urakkansa kello 16.25 Suomen aikaa.

Lue seuraavaksi: Espanjassa onnistuneelle Oliver Lindellille paras sijoitus Challenge Tourilla 1,5 vuoteen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje