Bogit Korhosen rasitteena, mutta kärkisijoitukset ovat yhä käden ulottuvilla - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

Bogit Korhosen rasitteena, mutta kärkisijoitukset ovat yhä käden ulottuvilla

Mikko Korhonen kiikaroi edelleen kovaa sijoitusta Dutch Openissa. Kuva: Getty Images

Mikko Korhonen teki kierroksen lopussa kaksi tuiki tärkeää birdieä ja piti eron kärkeen vain neljässä lyönnissä.

Viidenneltä sijalta Hollannin Cromvoirtissa pelattavan DP World Tourin kilpailun kolmanteen päivään lähtenyt Mikko Korhonen ajautui epätavalliseen tilanteeseen: hän oli tehnyt kahtena ensimmäisenä päivänä vain kaksi bogia, mutta lauantaina 11 reiän aikana niitä oli tullut jo kolme lisää.

Tämä pudotti Korhosta tuntuvasti tuloslistalla, mutta hän kohensi Bernardus Golfin kentän takaysin edetessä taisteluilmettään. Reiän 12 birdien jälkeen Korhoselle kirjattiin bogey sisääntulon puolivälissä, mutta tuiki tärkeät birdiet rei’illä 16 ja 17 nostivat suomalaisen top 15:n ulkopuolelta takaisin kärkikymmenikön tuntumaan.

”Tänään oli hyvä lopetus. Muuten oli aika rankka päivä, aistit eivät olleet ihan hereillä tänään. Paljon lyhyeksi jääneitä putteja ja heikkoja lyöntejä. Lopussa löytyi sentään jo hyvää pelifiilistä. Otetaan tästä positiiviset asiat mukaan ja käännetään katse eteenpäin”, Kierrostuloksen 73 (+1) tehnyt suomalainen pohti.

Kilpailun tulostaso on ollut erittäin maltillinen ja johtotulos on kolmen päivän jälkeen 10 alle parin. Piikkipaikan jakavat Victor Perez ja Matt Wallace. Korhonen kamppailee sunnuntaina edelleen kärkisijoista, jopa voitosta, jos hän löytää kahden ensimmäisen pelipäivän kaltaisen vireen.

Hollannin kisa on ollut Korhoselle aikaisempina vuosina mieluisa ja top 10 -sijoituksia on plakkarissa kaksi. Kuluvalla kaudella hän on yltänyt kärkikymmenikköön niin ikään kahdesti. Kisa on Korhoselle kuudes peräkkäinen, jossa hän on yltänyt jatkokierroksille.

Sunnuntaina Korhonen käynnistää kierroksensa kello 13.50 Suomen aikaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje