3.10.–10.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][20]
KilpailuaSuomalaista

3.10.–10.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][20]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Bakker toisena Azoreilla

Krista Bakker kamppailee kauden loppusuoralla tiukasti LET:n kortista . Kuva: LET/Tristan Jones

Turkulaistunut Krista Bakker on yksi niistä kolmesta suomalaisesta, jotka kamppailevat loppukauden kahdessa viimeisessä LETAS-kilpailussa kortista naisten pääkiertueelle.

Bakker käynnisti urakkansa Azorien turnauksessa mallikkaasti, sillä hän jakaa kisassa toista sijaa Ranskan Marion Duvernayn ja Espanjan Natalia Escuriolan kanssa avauspäivän jälkeen. Kolmikko löi perjantaina tuloksen 70. Bakkerin (rankingin 8:s) kierros sisälsi viiden birdien ohella kolme bogia.

Kiertueen rankingissa parhaana suomalaisena (viides) oleva Oona Vartiainen mahtuu niukasti 15:n joukkoon tuloksellaan 73. Myös Annika Nykänen (75) on tässä vaiheessa karsintarajan oikealla puolella.

Sanna Nuutisen (rankingin 9:s) päivä oli puolestaan synkkä: tulos 80 jätti hänet viiden lyönnin päähän ennustetusta cut-rajasta. 80 oli myös Leena Makkosen ensimmäisen kierroksen saldo.

Azores Ladies Openin paalulla on Englannin Emma Goddard (69).

Salminen neljä lyöntiä kärjestä

Roomassa meneillään olevan EMC Challenge Openin toinen kierros jäi pimeyden vuoksi kesken, mutta suomalaisittain mukavista asetelmista. Mikael Salminen ehti pelata perjantaina yhdeksän reikää, kunnes peli puhallettiin poikki. Hän oli siinä vaiheessa kierrostaan kolme ja koko kilpailua yksi alle parin. Se oikeuttaa tällä hetkellä jaettuun kakkostilaan.

Avauspäivänä (70) onnistunut Antti Ahokas pelasi toisella kierroksella kuusi reikää kaksi yli, ja putosi kokonaistilanteeseen +1. Lappeenrantalainen on Challenge Touriin kuuluvassa tulosluettelossa 15.

Jaakko Mäkitalo (+5) on pelattuaan 27 reikää sijalla 45.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje