Teemu Putkonen tasatahdissa maaliin kahden thaimaalaistähden kanssa - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
Asian Development Tour

Teemu Putkonen tasatahdissa maaliin kahden thaimaalaistähden kanssa

Lauantain kovimman tuloksen ADT:n kisassa iskeneen Putkosen esitys ei kalvennut Kiradech Aphibarnratin ja Prayad Marksaengin rinnalla.

Vuoden ensimmäisen turnauksensa tällä viikolla pelanneiden Teemu Putkosen ja Janne Kasken kokonaispanos Boonchu Ruangkit Championshipissä jäi lopulta toivottua laihemmaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Putkonen oli Asian Development Tourin ohjelmaan kuuluvassa kilpailussa 14:s ja kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmen joukossa ollut Kaske 35:s.

Kokonaistuloksen 268 (-16) lyönyt Putkonen pelasi sunnuntain kierroksen 69 lyönnillä. Hän vastasi yhdestä päivän kolmesta par-nelosilla tehdyistä eagleista, ja teki lisäksi kolme birdieä ja kolme bogia.

Etenkin lyönnin turvin jatkokierroksille päässeen ja lauantain parhaan tuloksen (62) pelanneen Putkosen suoritusta voidaan pitää varsin ryhdikkäänä – siitäkin huolimatta, että top 10 -sijoitus karkasi kahden lyönnin päähän. Olihan kovatasoisessa ADT:n kauden avauksessa mukana tukku Asian Tourin vakiopelaajia ja jokunen ET:ltä tuttu kasvokin.

Jälkimmäisistä Putkonen ylsi samaan tuloksen kisan nimekkäimmän pelaajan Kiradech Aphibarnratin ja toisen thaimaalaistähden Prayad Marksaengin kanssa. Maailmanlistalla 37:ntenä oleva Aphibarnrat on voittanut Euroopan kiertueella neljä turnausta ja Marksaeng on kymmenellä ykköstilallaan Asian Tourin kaikkien aikojen voittotilastossa kolmantensa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Janne Kasken (-11) kuusi birdieä, kolme bogia ja yhden tuplabogin sisältänyt finaalikierros sujui 70 lyönnillä. Porvoolainen ei tuntunut viihtyvän 73 lyöntiä vaatineen lauantain kierroksen kärkiryhmässä, eikä saanut päätöskierroksellakaan kahden ensimmäisen päivän kaltaista liitoa otteisiinsa.

Kasken pelit jatkuvat jo maanantaina kauden ensimmäisen AT-kilpailun karsinnassa.

Bangkokin koillispuolella käydyn ADT-kisan voitti isäntämaan ItthipatBuranatanyarat (-26). Eroa toisen sijan jakaneisiin USA:n Johannes Veermaniin ja Englannin Steve Lewtoniin kertyi kaksi lyöntiä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)