Janne Kaskelle kauden kovin sijoitus Balilla – sinetöi kortin Asian Tourille - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
Asian Development Tour

Janne Kaskelle kauden kovin sijoitus Balilla – sinetöi kortin Asian Tourille

Vahvassa iskussa oleva suomalainen tavoittelee paikkaa myös Japanin kiertueelle.

Janne Kaske joutui taipumaan tiukassa voittotaistelussa thaimaalaiselle pelikumppanilleen perjantaina Balin saarella Indonesiassa päättyneessä Asian Development Tourin kilpailussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Varanyu Rattanaphiboonkij oli Kaskea lyönnin edellä ennen finaalikierrosta, ja tämä jäi myös tulostaululle kaksikon lopulliseksi eroksi. Molemmat käyttivät kisan neljänteen kierrokseen 70 lyöntiä.

Kärkiduo oli Combiphar Players Championshipissä omaa luokkaansa, sillä kolmanneksi sijoittunut USA:n Justin De Los Santos jäi Kaskestakin neljän lyönnin päähän.

”Tänään oli loistavaa pallonlyömistä, osuin kaikkiin griineihin, mutta 36 puttia oli vaan liikaa. Kilpakumppani laittoi takaysillä uuden vaihteen silmään, ja alkoi upottelemaan putteja joka puolelta”, 11 500 dollaria palkintorahaa tienannut Kaske sanoi.

Kasken lopputulos New Kuta Golf Clubilla käydyssä turnauksessa oli 274 (-14) lyöntiä. Kyseessä oli 32-vuotiaalle pelaajalle jo kauden kahdeksas top 10 -sijoitus Asian Development Tourilla. Näistä top-kolmosia on kolme.

Kakkostila kauden toiseksi viimeisessä kilpailussa oli Kaskelle arvokas, sillä se varmisti hänelle kortin Aasian kiertueelle. Porvoolainen oli ADT:n rankingissa ennen Balin turnausta sijalla 15, kun seitsemän parasta nousee automaattisesti ykköskiertueelle ensi kaudeksi. Päivitetyllä listalla 30 000 dollarin rajan tienesteissä rikkonut Kaske nousi jo neljänneksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

”Upeata saada kortti varmistettua! Top 7 rankingissä on kuitenkin se päätavoite ADT-kiertueella, joten nyt voi olla tyytyväinen sen täyttymisestä. Voin lähteä nyt levollisin mielin pelaamaan Japanin Tourin karsintaa”, hän iloitsi.

Hänen pelinsä jatkuvat seuraavaksi Japanin Tourin karsinnoissa. Mikäli Kaske pääsee mukaan kiertueen karsintafinaaliin, jättää hän väliin ADT:n viimeisen, Malesiassa marras-joulukuun vaihteessa pelattavan turnauksen.

”Ideaalitilanne olisi tietenkin se, että olisi ensi vuodelle kortti sekä Japaniin että Aasian Tourille. Paljon oli vielä pelattavaa karsinnoissa ennen sen tapahtumista, joten turha sitä enempää pohtia. Ensi vuonna mennään kuitenkin isommille areenoille.”

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje