Janne Kaske taistelee Balilla kauden avausvoitosta − ”peli ollut aika vakuuttavaa viime kuukausina” - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Asian Development Tour

Janne Kaske taistelee Balilla kauden avausvoitosta − "peli ollut aika vakuuttavaa viime kuukausina"

Voitolla Kaske sinetöisi kortin Aasian kiertueelle ensi kaudeksi. Suunnitelmissa on myös pääsy Japanin kiertueelle.

Janne Kaske pelaa loistavaa turnausta Balin saarella Indonesiassa meneillään olevassa Combiphar Players Championshipissä.

Hän on New Kuta Golf Clubilla käytävässä Aasian kakkoskiertueen kilpailussa 54 reiän jälkeen toisena, vain lyönnin päässä johtopaikalla alusta asti pysytelleestä Varanyu Rattanaphiboonkijstä.

Kokonaistilanteessa -12 oleva Kaske löi toisella kierroksella kilpailun toistaiseksi kovimman tuloksen, 64. Sekä paalulla oleva thaimaalainen että Kaske käyttivät torstain kierrokseen 69 lyöntiä. Kisan loppuhuipennus käytänee kaksikon kesken, sillä kolmatta sijaa jakavat pelaajat ovat jääneet Kaskestakin viisi lyöntiä.

”Peli on ollut aika vakuuttavaa pari viime kuukautta. Viime viikon kisasta, minkä hävisin lopulta uusinnassa, on varmasti huomenna kokemuksena hyötyä, kun pelaan samanlaisessa tilanteessa”, Kaske sanoi.

”Draivaaminen ja rautapeli ovat tehneet tästä aika helpon kisan. Tokalla rundilla putit upposivat myös, tänään vähän missailin lopussa hyviltä paikoilta, mutta olen silti loistavissa asemissa.”

Tuhti menestys maistuisi Virvik Golfin kasvatille, jonka kaksi edellistä ja ainoata ADT-voittoa ovat peräisin vuodelta 2015. Kaske on pelannut tänä vuonna 16 turnausta Aasian kakkoskiertueella, joista peräti seitsemän on tuottanut top 10 -sijoituksen. Kolmanneksi hän on venynyt kahdessa kilpailussa.

Asian Development Tourin rankingin seitsemän parasta saa kortin ensi kaudeksi Asian Tourille. Kaske on kokonaiskilpailussa 15:ntenä, mutta eroa viimeisessä AT-kortissa kiinni olevaan pelaajaan on vain reilut 4000 dollaria. Voitto, kakkostilakin, Balilla sinetöisi varmuudella hänen nousunsa Aasian kiertueelle.

”Täältä olisi hyvä varmistaa top 7 -sija ADT-rankingissa ja sitten Japanin Tourin karsintaan seuraavaksi. Jos pääsen siellä finaalivaiheeseen, niin sitten kauden viimeinen ADT-kilpailu jää väliin. Tavoite on tietenkin hoitaa tässä seuraavien viikkojen aikana kortti molemmille kiertueille.”

Suomalaisista myös Teemu Putkosella on kategoria ADT:lle, mutta hän on tilastoinut kiertueella vain yhden kilpailun tällä kaudella. Putkonen on pelannut viime aikoina pääsääntöisesti PGA Tour Series China -kiertueella.

Juttua muutettu 9.11. klo 8.22. Toisin kuin alun perin kerroimme, myös Teemu Putkosella on kategoria Asian Development Tourille.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje