Janne Kaske kolmantena Thaimaan kisan puolivälissä - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Asian Development Tour

Janne Kaske kolmantena Thaimaan kisan puolivälissä

Suora paikka Aasian kiertueen karsintafinaaliin näyttäisi varmistuneen jatkopaikan myötä.

Janne Kaske (69–67)  on pelannut mallikkaasti Thaimaan Nakhon Ratchasimassa meneillään Asian Development Tourin finaaliturnauksen kahdella ensimmäisellä kierroksella. Hän jakaa kisassa kolmatta sijaa kahden muun pelaajan kanssa kokonaistilanteessa kuusi alle.

”Eka päivä oli poikkeuksellisen kylmä ja tuulinen täällä, ja toi -2 oli aika vahva suoritus. Nopeat kaltevat griinit yhdessä kovan tuulen kanssa johti esimerkiksi yhteen neljän putin greeniin omalla kohdallani. Tänään oli parempi keli, tosin kaksi tosi turhaa kolmen putin griiniä vieläkin vähän hidasti menoa”, Kaske sanoi.

Kasken pelissä on ollut loppuvuodesta hyviä elementtejä, mutta ote ei ole tahtonut pitää kilpailuissa loppuun asti.

”Oon pelannut kaksi viime viikkoa hyvin kisojen alussa, mutta vähän on lahoillut lopussa, toivottavasti kolmas kerta sanoo toden tällä kertaa. Voitolla voisi kai olla teoreettinen mahdollisuus nousta rankingissa viidennelle sijalle, ja saada AT-kortti, mutta silloinkin pitäisi oikeiden tyyppien jäädä ihan hännille.”

Selvittämällä karsinnan myös Thaimaan kiertueen ohjelmaan kuuluvassa kilpailussa, Kaske todennäköisimmin varmisti paikan suoraan AT:n karsintafinaaliin ADT-rankingin kautta.

”Pääsy kahdelle viimeiselle kierrokselle ja karsintafinaaliin olikin päätavoitteeni tältä viikolta.”

Kilpailua johtava isäntämaan Namchok Tantipokhakul on kuusi lyöntiä Kasken edellä. Mukana on varsin nimekäs thaimaalaiskaarti, kuten muun muassa Prom Meesawat, Poom Saksansin, Thongchai Jaidee, Jazz Janewattananond ja Prayad Marksaeng, jotka kaikki ovat suomalaisen takana.

Viime viikolla AT:n kisan kautta nousun maailmanlistan top 50:een ja Masters Tournamentiin varmistanut Kiradech Aphibarnrat päätti vetäytyä Boonchu Ruangkit Championshipistä. Kyse oli taktikoinnista, sillä ilman vahvaa menestystä viikonvaihteen kisassa, hän olisi saattanut menettää paikkansa rankingissa 50:n joukossa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje