Sami Välimäki on tehnyt tänä vuonna todellisen läpimurron kansainvälisissä amatööriturnauksissa. Kuva: Tomi Natri
Amatöörigolf |
18.3.2017

Sami Välimäki toisena Italian avoimissa

Nokia River Golfia edustava pelaaja jahtaa Salentossa jo vuoden kolmatta turnausvoittoaan.

Sami Välimäki tuntuu säilyttäneen alkuvuodesta lähtien vallinneen hyvän vireensä , sillä hän on Italian avoimissa amatöörimestaruuskisoissa toisena 36 reiän jälkeen.

Kierrostulokset 70–69 pelannut on kokonaistilanteessa kolme alle, ja kaksi lyöntiä johdossa olevaa Yhdysvaltain Sean Crockeria perässä.

Espanjan Jorge Maicas (-2) on Acaya Golf & Country Clubilla pelattavassa kilpailussa kolmantena.

Alkuvuosi 2017 on ollut Timo Karvisen valmentavalle Välimäelle yhtä juhlaa. Hän tuli tehneeksi tammikuun lopulla Gecko Tourin kisassa amatöörinä kilpagolfin suomalaista historiaa, sillä millä tahansa ammattilaiskiertueella ensimmäisenä suomalaisena voiton ottanut pelaaja on ollut statukseltaan ammattilainen.

Helmikuun toisella viikolla ”helähti” jälleen, kun Välimäki voitti Lissabonin eteläpuolella pelatun Portugalin avoimen amatöörimestaruusturnauksen.

”Vahvan vireen taustalla on kova työ ja varmasti myös se, että sain oman itseluottamuksen todella hyväksi”, Välimäki sanoi Portugalin turnauksen jälkeen.

Italian avoimissa ei ole mukana muita suomalaisia. Turnaukseen osallistuu 130 pelaajaa.

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti