Amatööri pesi Rory McIlroyn Augustassa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

Amatööri pesi Rory McIlroyn Augustassa

Jeff Knoxilla oli lauantaina syytä hymyyn. Kuva: Getty Images.

Lauantain kierroksen hämmentävin tapahtuma oli Rory McIlroyn ja hänen kanssaan kentän kiertäneen Augustan klubin jäsenen Jeff Knoxin välienselvittely.

Koska kilpailussa kahden kierroksen jälkeen jatkoon päässeitä pelaajia oli pariton määrä, 51, pelasi paikallinen amatööri Knox kierroksen McIlroyn kanssa ja toimi hänen merkkarinaan.

Vastoin kaikkia odotuksia McIlroyn sinänsä kelvollinen kierrostulos, 71, oli lyönnin heikompi kuin pelikaverin.

”Luulin, että hän ottaisi viimeisellä griinillä kolme puttia ja pelaisimme tasan”, McIlroy vitsaili kierroksen jälkeen.

”Hän selkeästi tuntee kentän erinomaisesti. Enpä usko, että olen koskaan nähnyt kenenkään puttaavan näillä viheriöillä yhtä hyvin kuin hän teki. Ajattelin kysäistä häneltä apua parin pitkän putin lukemiseen”, McIlroy suitsutti.

Klubitiiltä pelattua kenttäennätystä, 61 lyöntiä, hallussaan pitävälle Knoxille ammattilaisen pöllyttäminen ei ollut ainutlaatuinen kokemus. Vuonna 2003 hän pesi Craig Stadlerin kahdesti ja vuonna 2006 jalkoihin jäi Sergio Garcia.

McIlroy on pelannut Mastersin viidesti. Paras sijoitus on toistaiseksi T15. Sunnuntaihin mies lähtee tuloksesta +3. Kilpailun kolmannen kierroksen ollessa kesken, on McIlroy sijalla 23.

Sami Sarpakunnas
—————————————————————————————————————————-

Ilmoitus

Masters yksinoikeudella Ruudussa. Tilaa tästä!

—————————————————————————————————————————-

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  • Tapio Mutikainen says:

    Oli tosi törkeä tikki Sanomayhtiöltä viedä Masters vain NelonenPron näytettäväksi televisiossa, koska kanava ei tiettävästi näytä jatkossakaan muita golf-kilpailuja. Näin sitä suuremmalla syyllä, jos se on ostanut oikeudet vain Mastersiin seuraaviksi 3 vuodeksi, kuten olen saanut kuulla. Jos nelonen kuvittelee tällä tavoin ”koukuttavansa” golfin katsojia pakettiensa katsojaksi/maksajaksi, niin minun osalta se ei ainakaan onnistu, pistää vain vihaksi. Toivottavasti muut golf-kilpailujen katsojat päätyvät samaan ratkaisuun. Ystävällisin terveisin, Tapio Mutikainen