Ahokas kahdeksas Sveitsissä - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Ahokas kahdeksas Sveitsissä

Antti Ahokas sai pitkään kaivatun onnistumisen Lucernen turnauksessa. Kuva: Getty Images

Kolmella viimeisellä reiällä tullut birdieputki takasi Antti Ahokkaalle (-8) kauden ensimmäisen Top 10 –sijoituksen Challenge Tourilla. Ahokas löi Sveitsin Lucernessa pelatun kisan päätöspäivänä tuloksen 69, ja sijoittui kahdeksanneksi. Tämä oli hänen sijoituksensa myös kolmen kierroksen jälkeen.

Ahokas teki sunnuntain toisella reiällä birdien, mutta oli ulosmenon puolivälissä kierrostaan jo kaksi yli. Jatko sujui huomattavasti mallikkaammin, ja hän pelasi lopulta kolmannen kuutosella alkaneen tuloksen viikonvaihteen turnauksessa.

Swiss Challengen paremmuus ratkaistiin uusinnassa Yhdysvaltain Daniel Imin ja Englannin Gary Boydin kesken. Kaksikon 72 reiän tulos oli 273 (-11). Play offissa ei tarvittu yhtä reikää (18.) enempää, kun Im teki Boydista selvää birdiellään.

Saksan Dominic Foos (-10) oli kolmas.

Miro Veijalainen (75-70), Albert Eckhardt (74-72), Jaakko Mäkitalo (74-73) ja Henri Satama (74-82) eivät selvittäneet turnauksen cut-rajaa.

Challenge Tourin rahatilaston kärjessä jatkaa tällä kaudella jo kaksi kisaa voittanut Espanjan Nacho Elvira. Mäkitalo on parhaana suomalaisena 28:s.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)