19.9.–26.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][14]
KilpailuaSuomalaista

19.9.–26.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][14]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Adam Scottin ja Steve Williamsin tiet eroavat

Uusiseelantilainen Steve Williams (vas.) oli voittamassa 13 majoria Tiger Wodsin kanssa ja yhtä Adam Scottin kanssa. Kuva: Getty Images.

Steve Williamsin ja Adam Scottin kolme ja puoli vuotta pitkä yhteinen taival ei jatku. Yhteistyö oli menestyksekäs, kirkkaimpana saavutuksena Scottin uralla on Mastersin voitto vuodelta 2013.

Scott on kiitellyt Wiiliamsin, 50, apua ratkaisevan birdie-putin linjan lukemisessa playoff-reiällä Angel Cabreraa vastaan.

Australialainen olisi mielellään käyttänyt Williamsin palveluksia jatkossakin, mutta vuosina 1999–2011 Tiger Woodsin caddiena toiminut Williams halusi vähentää kilpailuiden määrää tulevaisuudessa. Osa-aikaiseen työsuhteeseen Scott puolestaan ei taipunut.

”Steve on ollut olennainen osa tiimiäni aikana, jolloin saavutin unelmiani. Hänen ammattitaitonsa ja omistautumisensa ei jätä parantamisen varaa, ja arvostan häntä ystävänä erittäin paljon”, Scott sanoi.

”Keskustelimme Adamin kanssa suunnitelmistamme ja tajusimme nopeasti, etteivät ne käy yksiin. Siksi päädyimme päättämään yhteistyömme. Se, että sain toimia ensimmäisen Mastersin voittaneen australialaisen caddiena, on urani hienoin hetki ja tulee säilymään muistoissani aina”, Williams hehkutti.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje