28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

14-vuotias koulutyttö räväytti Intiassa

Minea Blomqvist-Kakko on Intiassa ensimmäisen päivän jälkeen sijalla 47.

Minea Blomqvist-Kakko on Intiassa ensimmäisen päivän jälkeen sijalla 47.

Intianlippua Ladies European Tourilla on heilutellut Sharmila Nicollet ilmansuurempaa pelillistä menestystä. Ulkonäöllään hän on kuitenkin saanut mukavastipalstamillimetrejä.

HeroWomen´s Indian Openin ensimmäisellä kierroksella Bangaloresta kotoisin oleva14-vuotias koulutyttö Aditi Ashok räväytti. Hän pelasi kierroksensa kolme alleja jakaa kärkipaikan Becky Brewertonin ja Stefania Grocen kanssa.

Huippukierrosei ollut Aditi Ashokille ihan täydellinen onnenkantamoinen. Hän on voittanut joelokuussa vuosi sitten Intian oman ammattilaiskiertueen kisan 13-vuotiaana.

”Tuovoitto on mitä ilmeisimmin tuonut minulle sen verran kokemusta, jota tänääntarvittiin. Vaikka olenkin tyytyväinen, että pelasin näin hyvin kokeneidenammattilaisten joukossa, en aio päästää itseäni leijumaan. Tiedän, mitennopeasti tilanne voi muuttua”, totesi Ashok, joka harjoittelee päivittäin neljätuntia.

MineaBlomqvist-Kakko on päättänyt palata Euroopan kiertueelle ensi vuonna. Päättyvänkauden ohjelmaan kuuluvat vielä tämä Intian kisa ja Dubai. Perjantaina Minni eiollut ihan parhaimmillaan: tuloksella +4 hän on sijalla 47. Korttiin merkittiinkuusi bogeyta ja kaksi birdietä.

Granbergjatkoon King´s Cupissa

JoonasGranberg selvitti tiensä viikonlopun peleihin King´s Cupissa. Thaimaan KhonKaenissa tulostaso on kova, sillä kisaa johtava Supakorn Utaipat on pelannutkaksi kierrosta kokonaistulokseen 13 alle.

Granbergpelasi ensimmäisen kierroksen -1 ja paransi tänään tahtia. Yhteistuloksella -4hän on sijalla 44.

KalleSamooja aloitti kilpailun torstaina hyvin (-3), mutta romahti tänään kierrostulokseen76 ja jäi cutista kolmen lyönnin päähän.

JariJokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje