Lakeside Golf Vammala

Lakeside Golf Vammala

Sastamalantie 1901

38100 Sastamala

035129500

toimisto@lakesidegolf.fi

http://www.lakesidegolf.fi

Golfpiste Jäsenkortilla

Greenfee kahdelle yhden hinnalla Pirunpelto-kentälle

Lakesidessa juhannusta juhlitaan perinteisesti golfaten ja kisaillen. Sekä aattona että juhannuspäivänä kisaillaan henkilökohtaiset avoimet kisat ja sunnuntaina puolestaan pelataan neljän hengen scramble.

Aattoiltaa vietetään perjantaina 23.6.17 rennoissa juhannustunnelmissa. Ennen kilpailua klubilla on Narvin Hannun nikkaroimia pihapelejä pelattavissa klo 16 alkaen. Illan ohjelma alkaa klo 17, kun kokoonnumme Kartanoravintolaan ruokailemaan. Suomen lippu nostetaan salkoon iltakuudelta ja sen jälkeen startataan kisaan yhteislähtönä. Juhannusaaton kisassa kaikkein tärkeintä eivät ole loistavat golfsuoritukset, vaan ennemminkin on tarkoitus nauttia hyvästä seurasta ja rakkaasta harrastuksesta kesäillassa tunnelmoiden! Golfin lisäksi kierroksen aikana on tiedossa monenmoista leikkimielistä kisailua.

Juhannuspäivänä 24.6.17 kilpaillaan Lakeside Juhannus Open, johon startataan väliaikalähdöillä klo 12 alkaen. Tänä vuonna kisa pelataan Pirunpellossa yhdessä sarjassa. Pelimuotoina on pistebogey, mutta myös parhaat lyöntipelitulokset (scr ja hcp) palkitaan. Juhannusviikonlopun kisarupeaman päättää sunnuntaina 25.6.17 Pirunpellossa pelattava Keskikesän Scramble, joka kisataan nelihenkisin joukkuein.

Keskikesän juhlaa voi viettää myös ilman kilpailuihin osallistumista, kahdesta kentästämme toinen on aina muiden kuin kisaan osallistuvien pelaajien käytettävissä. Kentät, toimisto ja ravintola palvelevat pelaajiamme koko juhannusviikonlopun ajan.

Tervetuloa nauttimaan keskikesästä ja golfista Lakesiden juhannukseen!