Tuusulan Golfklubi

Tuusulan Golfklubi

Kirkkotie 51

04310 Tuusula

0207349050

caddie@tgk.fi

http://www.tgk.fi


9.1.2018

Tuusulan Golfklubi hakee työntekijöitä kaudelle 2018

Haemme reippaita ja palveluhenkisiä asiakaspalvelijoita sekä kahvilavastaavaa tulevaksi golfkaudeksi.

Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelijan työ golfklubilla on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Työhön kuuluu mm. ravintolasalin ja terassin siisteydestä huolehtiminen, anniskelu- ja kahvilamyynti, peliaikojen varaus ja myynti, asiakasrekisterin hallinta, kilpailusihteerin tehtävät sekä golfvälineiden myynti. Työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa kello 8.00 ja 22.00 välillä, myös viikonloppuisin.

Mikäli viihdyt asiakaspalvelutyössä, olet vähintään 18-vuotias, ystävällinen, vastuullinen, joustava ja olet valmis tekemään töitä läpi kesän, saatat olla etsimämme henkilö. Hakijalta edellytetään hygienia- ja anniskelupassin suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Anniskelupaikan vastaavan pätevyys sekä golftuntemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole edellytyksiä valinnalle. Tehtävään annetaan tarvittava koulutus.

Haemme henkilöitä, jotka voivat työskennellä 1.5.–30.10 välisen ajan. Alku- ja loppukaudesta työvuorot voidaan järjestää opiskelun rinnalle, esim. ilta- ja viikonloppuvuoroina. Työaika on keskimäärin 30h/viikko ja 7,5h/päivä kesäkuukausina.

Kahvilavastaava

Haemme Tuusulan Golfklubille kahvilavastaavaa vastaamaan golfravintolan ja -kahvilan toiminnasta golfkaudella 2018 huhtikuun alusta lokakuun loppuun, tai erikseen sovittavalle ajanjaksolle.

Kahvilavastaavan tehtävänä on vastata golfravintolan päivittäisestä toiminnasta ja asiakaspalvelusta sekä huolehtia tuotetilauksista ja seurata tuotteiden menekkiä. Kahvilavastaava huolehtii asiakaspalvelijoiden perehdyttämisestä ja työvuorojen laatimisesta sekä erilaisten tilaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä palvelupäällikön kanssa. Kahvilavastaava osallistuu myös itse asiakaspalvelutehtäviin, joihin kuuluu mm. ravintolasalin ja terassin siisteydestä huolehtiminen, anniskelu- ja kahvilamyynti, peliaikojen varaus ja myynti sekä golfvälineiden myynti.

Mikäli olet iloinen ja avoin asiakaspalvelun ammattilainen, saatat olla etsimämme henkilö. Olet valmis venymään tarvittaessa ymmärtäen golfalan kausiluontoisuuden ja epäsäännöllisyyden haasteet toiminnassa. Omaat ravintolatyöhön vaadittavan hygieniapassin ja sinulla on anniskelupaikan vastaavan pätevyys. Golfalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole edellytys valinnalle. Tehtävä soveltuu mainiosti esimerkiksi juuri valmistuvalle ravintola-alan restonomille.

Tarjoamme mukavan vauhdikkaan kesätyön nuorekkaassa työporukassa. Työntekijät saavat veloituksetta osallistua golfin alkeiskurssille ja pelata kentällämme.

Hakuaika

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 16.2.2018 mennessä sähköpostitse toimisto@tgk.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jenni Kemppainen (toimisto@tgk.fi) tai puh. 0207 349 052.

Teksti: TGK


AUKIOLOAJAT JA LISÄTIEDOT

Tuusulan Golfklubi

(Tiedot päivitetty 26.11.2018 22:39)
 • Kenttä: Suljettu
  Kenttä auki säävarauksella. Jäätyneellä kentällä pelaaminen kielletty.
 • Harjoitusalueet

  Range: Suljettu
  Lähipelialue: Suljettu
  Harjoitusviheriö: Suljettu
 • Klubi

  Caddiemaster: Auki | Arkisin 10:00 - 16:00
  Proshop: Auki | Klubin aukioloaikoina
 • Yhteystiedot

  Osoite: Kirkkotie 51
  Puhelin: 0207349050
  Sähköposti: caddie@tgk.fi
  Kotisivut: http://www.tgk.fi
Hinnasto


Palvelut

Harjoitusalueet

Range Talviharjoittelu
Puttiviheriö Chippiviheriö

Klubitalo

Ravintola A-oikeuksin

Muut palvelut

Välinevuokraus Kokoustila
Kuntosali Taukopaikka kentällä
Pukuhuoneet Lukittavat kaapit
Hieronta Pro Shop
Sauna Suihkut
WC kentällä Juomapiste kentällä

PAIKALLISSÄÄ