Suur-Helsingin Golf

Suur-Helsingin Golf

Rinnekodintie 23

02980 ESPOO

0943937110

caddiemaster.luukki@shg.fi
caddiemaster.lakisto@shg

http://www.shg.fi


13.3.2019

Suur-Helsingin Golf ja Espoo Golf uuteen yhteistyösopimukseen keskinäisestä pelaamisestaan

Espoon Golfseura (EGS) ja Gumböle Golf (GG) ovat neuvotelleet Suur-Helsingin Golf Oy:n (SHG) kanssa yhteistyömallin, jossa EGS:n varsinaiset jäsenet sekä GG:n ja SHG:n osakkaat voivat laajentaa oman pelioikeutensa yhteensä neljälle 18-reikäiselle kentälle. Aiemmin yhteistyötä on tehty SHG:n ja EGS:n välillä vastaavalla tavalla. GG ja SHG puolestaan kuuluvat molemmat ns. Kultakortin piiriin, jossa kenttien osakkaat voivat laajentaa oman pelioikeutensa edullisella lisähinnalla pelaten maksimissaan 7 kierrosta kullakin kentällä. Nyt uudella sopimuksella SHG:n osakkailla on mahdollisuus laajentaa oma pelioikeutensa myös Espoon Golfin (EGS + Gumböle Golf ) kentille rajoittamattomana pelioikeutena 130€ hintaan.

”Kenttien yhteistyö on tullut jäädäkseen. Näitä ristiin pelaamisen malleja on kehitelty eri kenttien kesken ja erilaisina versioina jo useamman vuoden ajan ja tuntuu, että nyt vauhti vaan kiihtyy”, toteaa Espoo Golfin vetäjä Markku Ignatius. ”Itse olen ollut näissä ”alliansseissa” mukana jo edellisissä työpaikoissani ja näissä on kantavana ajatuksena ja keskiössä ennen kaikkea itse pelaaja, joka saa rakkaalle harrastukselleen enemmän pelikokemusten mahdollisuuksia suhteellisen pienellä lisähinnalla”, kiteyttää Ignatius.

”SHG on perinteinen osakekenttä ja me etsimme kollegoiden tavoin uusia avauksia osakkaittemme eduksi. Nyt solmittu yhteistyösopimus avaa läheisen Espoo Golfin kentät entistä tiiviimmäksi mahdollisuudeksi hakea vaihtelua pelaamiseen. Sopimuksesta on tarkoitus tehdä kiinteä osa osakkaiden pelaamista myös jatkossa ja siksi lähdetään heti 1 + 2 vuoden mallilla pyrkien pidempään sopimukseen heti syksyllä 2019 kaksi seuraavaa vuotta jo horisontissa. Toimiala elää melkoisessa murroksessa ja siihen aikaikkunaan 3 vuotta on jo pitkä aika”, kuvaa sopimusta SHG:n toimitusjohtaja Jarkko Raski.

SHG:llä on myynnissä omia osakkeita, jotka yhtiö on hankkinut pelaamisestaan luopuneilta osakkailta. SHG:n hallitus määritteli osakkeiden myyntihinnaksi 200€ tammikuun kokouksessaan.

”Osakekauppoja on toteutunut jo nyt puolet enemmän kuin viime vuonna tähän aikaan, mikä on positiivista ja todistaa että osakaspelaamiselle on edelleen kysyntää, kun tuote on kunnossa. Uskon, että yhteistyö Espoo Golfin kanssa varmasti lisää etenkin espoolaisten pelaajien kiinnostusta SHG:n osaketta kohtaan. Yhtiön talous on hyvässä kunnossa ja onhan pelioikeus neljälle erilaiselle kentälle Espoosssa alle 900€ todella kova tuote.” toimitusjohtaja Raski toteaa.

SHG:ssa on otettu käyttöön myös uusi nuorisohinnoittelu kaudelle 2019, jossa alle 16 vuotiaat SHG:n osakkaiden lapset ja lapsenlapset saavat ilmaisen pelioikeuden SHG:n kentille.

”Tällä toimenpiteellä pyrimme tietenkin tuomaan osakkaille lisää etuutta, mutta ennen kaikkea haluamme golfin pariin lisää nuoria ja perheitä. Golf on peli, mutta ennen kaikkea sosiaalinen tapa viettää aikaa ystävien, läheisten ja perheen kesken. Nuorimmat pelaajat kentillämme ovat alle kouluikäisiä ja vanhimmat lähestyvät 90-ikävuotta, missä muussa harrastusmuodossa voivat nämä ääripäät ja kaikki siltä väliltä  kohdata toisensa kuin golfissa.” Raski päättää.

 

Lisätietoja:

Jarkko Raski jarkko.raski@shg.fi  050-4072166

SHG Toimisto  toimisto@shg.fi  09-43937112

Teksti: SHG


AUKIOLOAJAT JA LISÄTIEDOT

Suur-Helsingin Golf

(Tiedot päivitetty 20.11.2018 15:26)
 • Lakisto: Suljettu
  Lakiston kenttä suljettiin 18.11. pelikaudelta 2018.
  Luukki: Auki - Talvigreenit Lähtöajat: Palloränni
  Luukissa on avoinna säiden mukaan kentän etuysi talviviheriöillä. Tarkemmat aukiolot löytyvät kotisivulta: www.shg.fi
 • Harjoitusalueet

  Range: Suljettu | Omatoiminen harjoittelu palloja keräten mahdollista. Huomioithan muut rangen käyttäjät.
 • Klubi

  Toimisto: Auki | Arkisin 10:00 - 14:00 | Ma-Ke klo 10-14 tai sopimuksen mukaan.
  Pukuhuoneet: Auki | Arkisin 09:00 - 21:00 | Viikonloppuisin 09:00 - 19:00 | Osakkaat ja jäsenet ovikoodilla.
  Sauna: Auki | Arkisin 09:00 - 21:00 | Viikonloppuisin 09:00 - 19:00 | Osakkaat ja jäsenet ovikoodilla.
 • Yhteystiedot

  Osoite: Rinnekodintie 23
  Puhelin: 0943937110
  Kotisivut: http://www.shg.fi
Hinnasto


Palvelut

Harjoitusalueet

Ruoholta lyöminen Range
Puttiviheriö Chippiviheriö

Klubitalo

Ravintola A-oikeuksin Ravintola B-oikeuksin

Muut palvelut

Kokoustila Pukuhuoneet
Lukittavat kaapit Pro Shop
Sauna Suihkut
WC kentällä

PAIKALLISSÄÄ