Sarfvik Golfklubi

Ainutlaatuinen legenda

Sarfvik Golfklub tunnetaan usein luksuskenttänä, joka palvelee pääasiassa omia osakkaitaan ja jäseniään. Se koostuu kahdesta 18-reikäisestä kentästä, uudesta ja vanhasta, joilla harvoin on ruuhkaa.

Sarfvikin vanha kenttä on puistomainen eikä sisällä suuria korkeuseroja. Ei se silti mitenkään liian helppo ole. Tuloksen tekemiseksi pelaajalta vaaditaan varsinkin pitkän pelin hallintaa ja avausten pysymistä väylällä. Vuonna 1984 valmistunut kenttä on Suomen ensimmäinen osakekenttä. Kenttä polveilee luonnonkauniissa jokilaaksomaisemassa, merenrannan läheisyyden aistii etuysin kauimmaisilla väylillä.

Vuonna 1991 valmistunut uusi kenttä on korkeuseroineen vanhaa selkeästi haastavampi. Se kiertelee ylös ja alas kauniissa, saaristomaisessa avokalliomaastossa. Väylä 6 käy Finnträsk-järven rannassa kun taas 14. väylän tiiauspaikalta voi nähdä meren laivareiteille asti. Kannattaa vetää hetki henkeä ja ihailla maisemia esimerkiksi 4:s väylän kakkoslyönnissä ennen kuin aloittaa laskeutumisen upealle 18. griinille!


Paikallissää