Muurame Golf

Muurame Golf

Pyyppöläntie 316

40950 Muurame

caddiemaster@muuramegolf.fi

https://muuramegolf.fi/


5.2.2019

HAEMME MUURAME GOLFIIN CADDIEMASTEREITA, KAHVILA- JA KENTTÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Muurame Golf tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuutenamme on aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Haemmekin Muurame Golfiin tulevalle golfkaudelle 2019 työntekijöitä sekä kahvilaan, caddiemasterin tehtäviin, että kenttätöihin. Tutustu tarkemmin haettaviin tehtäviin ja laita hakemus paikkasi viheriön laidalta heti tulemaan tai jos tiedät sopivan henkilön, vinkkaathan ilmoituksestamme.

CADDIEMASTER
Haemme joukkoomme lisävahvistusta osa- ja kokoaikaisiksi caddiemastereiksi. Caddiemasterin työtehtäviin kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, kilpailujen tulospalvelun hoito, tasoituskierrosten kirjaaminen, kassatyöskentely, tilitykset ja golftapahtumien järjestelyihin osallistuminen sekä asiakasviestintä ja asiakaspalvelutehtävät. Työnkuvaan kuuluu myös pro shopin tuotemyynti sekä mm. klubin siisteydestä huolehtiminen ja avustavat kahvilan tarjoilutehtävät.
Caddiemaster on klubimme käyntikortti ja tärkeä osallinen iloisen ilmapiirin luojana. Toivommekin hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteista asennetta työhön, vastuunkantoa ja kykyä mukautua hektiseenkin työrytmiin. Edellytämme hakijoilta golfin lajituntemusta, tietoteknistä osaamista sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi kokemus caddiemasterin työstä sekä kassa- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan aina eduksi. Arvostamme myös NexGolf-ohjelman aiempaa tuntemusta, kielitaitoa ja hygienia- ja anniskelupassien suorittamista.

KAHVILATYÖNTEKIJÄ
Hyvä ruoka ja juoma kruunaa golfpäivän. Klubimme kahvila-ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla, viheriöiden ympäröimänä, aivan golfkentän ytimessä. Tulevalle golfkaudelle haemmekin osa- ja kokoaikaisia kahvilatyöntekijöitä.
Klubikahvilan kassatyöntekijän toimenkuvaan kuuluu myytävien vitriinituotteiden sekä mm. leivonnaisten, päivittäisen lounaan sekä ruoka-annoksien valmistus, asiakaspalvelu tiskillä, anniskelutehtävät, kassanhoito, tilitykset, klubin siisteydestä huolehtiminen sekä muut mahdolliset avustavat tehtävät. Kahvilatyöntekijä on jatkuvasti tekemisissä golfasiakkaidemme kanssa, joten hän on tärkeä tekijä klubimme iloisen ilmapiirin luojana. Toivommekin sinulta iloista ja huumorintajuista asiakaspalveluasennetta, reipasta ja jämäkkää otetta työhön, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia kiireen keskellä hymyn katoamatta naamalta. Kahvilatyöntekijältä edellytetään hygienia- ja anniskelupassia, kokemusta kassatyöskentelystä sekä ruoanlaitto- ja leivontataitoa ja aikaisempaa työkokemusta ravintola- ja keittiötyöskentelystä. Kiinnostus golfia kohtaan katsotaan eduksi.

KENTÄNHOITAJA / HUOLTOMEKAANIKKO
Kentänhoitajaksi on etsinnässä reippaita, oma-aloitteisia ja ulkotyössä viihtyviä golfkenttätyöntekijöitä.  Työtehtävät koostuvat kentänhoito- ja kunnostustöistä; ruohonleikkaus, siimaleikkaus ja erilaiset korjaus- ja muutostoimet. Haemme myös yhtä kentänhoitajaa myös osin huoltomekaanikon töihin.
Työvuorot alkavat varhaisaamuisin, töitä tehdään tarvittaessa myös kahdessa vuorossa.Työaika on arkisin n. klo 6 – 14. Lisäksi töitä on välillä myös viikonloppuisin. Aikaisempi kokemus alasta eduksi, mutta ei välttämätön.

Palkkaus: Golfalan TES tai erillisen sopimuksen mukaan. Töitä tehdään eri vuoroissa ja myös viikonloppuisin. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja sopimuksen mukaan joko kokoaikaisia tai osa-aikaisia, erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Töitä tarjoamme toukokuun alusta elokuulle, mutta toivomme että olisit käytettävissä jo huhtikuussa ja mahdollisesti vielä myös syksyllä iltaisin/viikonloppuisin. Valintaa tehdessämme huomioimme mahdollisen valmiutesi työskennellä koko kauden ajan.

Hakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön, lähimmälle bussipysäkille on reilut 3 kilometriä.

Muurame Golf tarjoaa monipuolisen työkokemuksen, upean työympäristön, mukavat työkaverit! Kutsumme hakijoita haastatteluihin ja teemme päätöksiä mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimithan nopeasti. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen CV:n (ja kuvan) kera mielellään jo 10.2.2019 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen joonas.nieminen@muuramegolf.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös minkä ajanjakson olisit käytettävissä.

Muurame Golf

Pyyppöläntie 316, 40950 Muurame

p. 040 548 6262

www.muuramegolf.fi

Teksti: MGS


AUKIOLOAJAT JA LISÄTIEDOT

Muurame Golf

(Tiedot päivitetty 03.01.2019 11:38)
 • Kenttä: Suljettu
  Toimisto. ark. 10:00-15:00 * * suosittelemme sopimaan talvikaudella asioinnista toimistolla etukäteen.
 • Harjoitusalueet

  Range: Suljettu | Lyönti vain matoilta
  Lähipelialue: Suljettu
  Harjoitusviheriö: Suljettu
 • Klubi

  Caddiemaster: Suljettu
  Toimisto: Auki | Arkisin 10:00 - 15:00 | Talvikaudella suosittelemme sopimaan klubilla asioinnista etukäteen
  Ravintola: Suljettu
  Proshop: Auki | Joka päivä 10:00 - 16:00
  Vessat: Suljettu
  Yläkerran pukuhuone: Suljettu
  Alakerran pukuhuone: Suljettu
  Miesten sauna: Suljettu | Erikseen pyydettäessä
 • Yhteystiedot

  Osoite: Pyyppöläntie 316
Hinnasto


Palvelut

Harjoitusalueet

Ruoholta lyöminen Range
Par3 -kenttä Puttiviheriö

Klubitalo

Kahvila Ravintola A-oikeuksin

Muut palvelut

Pukuhuoneet Lukittavat kaapit
Sauna Suihkut

PAIKALLISSÄÄ