Espoon Golfseura

Espoon Golfseura

Blominmetsäntie 2

02780 ESPOO

0600418841 (0.89€/min + pvm/mpm)

caddiemaster@egs.fi

http://www.egs.fi


8.2.2019

Haemme caddiemastereita kaudelle 2019

Espoo Golf on moderni, mutta perinteitä kunnioittava golfyhteisö, jossa pelataan kahdella eri kentällä. Seurojemme yhteenlaskettu jäsenmäärä on n. 2600. Vuonna 2019 toimimme ennakkoluulottomasti yhtenä 36-reikäisenä kokonaisuutena tarjoten golfia lajiin tutustujista kilpapelaajiin. Nyt haemme yhteiseen tiimiimme iloisia asiakaspalveluun soveltuvia caddiemastereita!

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan kesätyöpaikan kauniissa ympäristössä. Toimenkuvaan kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, puhelinpalvelu, kilpailujen tulospalvelu, kassanhoito ja tilitykset sekä golftarvikkeiden myynti ja muut mahdolliset tehtävät. Toimenkuvaan kuuluu myös tilojemme yleissiisteydestä huolehtiminen.

Työsuhde on määräaikainen erikseen sovittavalle ajanjaksolle huhtikuusta lokakuuhun, kentän avaamisesta ja syksyn säistä riippuen. Töitä tehdään molemmilla kentillä seitsemänä päivänä viikossa. Työvuoroja on jokaisella 4-6/viikko ja päivittäinen työaika on n. 5-8 tuntia. Työvuorot laaditaan yhdessä ja niissä voidaan huomioida myös tarvittavat vapaapäivät kesän aikana.

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista mieltä, oma-aloitteista ja aktiivista otetta, suomen- ja englanninkielen taitoa (ruotsinkielentaito on eduksi), sekä joustavuutta ja kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Työtehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Sijaintimme vuoksi auton käyttö helpottaa oleellisesti työmatkojen sujuvuutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 28.2.2019 mennessä osoitteeseen annika.ahokas@egs.fi. Paikat täytetään sitä mukaan, kun tehtävään sopivat henkilöt löytyvät. Palkkaus golfalan TES:n mukaan. Hakemuksia ei palauteta. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja myös kotisivuiltamme

www.egs.fi    www.gumbolegolf.fi      www.espoogolf.fi

Teksti: EGS


AUKIOLOAJAT JA LISÄTIEDOT

Espoon Golfseura

(Tiedot päivitetty 26.11.2018 12:46)
 • Kenttä: Suljettu
 • Harjoitusalueet

 • Klubi

  Caddiemaster: Suljettu
  Toimisto: Auki | Arkisin 09:00 - 16:00
  Proshop: Suljettu
 • Yhteystiedot

  Osoite: Blominmetsäntie 2
  Puhelin: 0600418841
  Sähköposti: caddiemaster@egs.fi
  Kotisivut: http://www.egs.fi
Hinnasto


Palvelut

Harjoitusalueet

Ruoholta lyöminen Range
Puttiviheriö Chippiviheriö

Klubitalo

Kahvila Kioski
Ravintola A-oikeuksin

Muut palvelut

Kokoustila Taukopaikka kentällä
Pukuhuoneet Lukittavat kaapit
Pro Shop Sauna
Suihkut WC kentällä
Juomapiste kentällä

PAIKALLISSÄÄ