Espoon Golfseura

Espoon Golfseura

Blominmetsätie 2

02780 ESPOO

0600418841 (0.89€/min + pvm/mpm)

caddiemaster@egs.fi

http://www.egs.fi

Golfpiste Jäsenkortilla

Green fee kahdelle yhden hinnalla

Etu on voimassa ma-to klo 17 jälkeen ja pe-su klo 15 jälkeen

Espoon Golfseura myy pelioikeuksia aikuisille hintaan 699 euroa ja esimerkiksi alle 30-vuotiaille pelaajille pelioikeus maksaa 489 euroa. Pelioikeuden tai osan siitä voi maksaa liikuntaseteleillä tai muita liikuntamaksuvälineitä käyttäen. 

Espoon Golfseuran kenttä sijaitsee loistavalla paikalla Espoon Kauklahdessa. Vuonna 1982 avattu Espoon Golfseuran kenttä on klassikko suomalaisten golfkenttien keskuudessa, joka tarjoaa elämyksiä ja haasteita kaikille pelaajille tasoituksesta riippumatta.

Lisäksi myymme Play63-pelipakettia, joka on Espoon Golfseuran, Gumböle Golfin sekä Kurk Golfin yhteinen tänä vuonna markkinoille tuotu Suomen suurin pelipaketti. Play63 paketin ostaja saa itselleen pelioikeuden jokaiselle kolmelle kentälle ja yhdellä hinnalla pelattavaksi peräti 63 reikää. Paketin hinta on 850 euroa aikuisilta. Nuorten hinnoista saat lisää tietoa kysymällä toimistoltamme (heikki.jaattela@egs.fi tai samuli.koponen@egs.fi). 

Espoon Golfseura ja Gumböle Golf ovat 18-reikäisiä kenttiä Espoossa. Kirkkonummelaisessa Kurk Golfissa on kolme yhdeksän reiän kenttää eli 27-reikää.
Katso kaikki hinnat ja pelipakettien lunastusohjeet täältä.