Peuramaa Golf

Peuramaa Golf

Peuramaantie 152

02480 Kirkkonummi

020022122 (0.78€/min + pvm/mpm)

office@peuramaagolf.com

http://www.peuramaagolf.com


20.3.2019

Peuramaan pelioikeudet kausi 2019: aikuiset 590 euroa ja juniorit 295 euroa

Peuramaa Golfin pelioikeus kaudelle 2019 maksaa aikuisille 590 euroa ja junioreille (synt. v.1998 tai myöhemmin) 295 euroa. Junioripelioikeuden edellytyksenä on juniorijäsenyys (30€) Peuramaalla. Pelioikeudella pelaat rajattoman määrän kierroksia kaikilla kentillämme (Vanha Peura, Porkkala, Pikku Peura) kauden 2019 aikana. Voit hankkia pelioikeuden toimistomme kautta office@peuramaagolf.com. Pelioikeuden maksamiseen voi käyttää liikuntaseteleitä ja muita liikuntamaksuvälineitä. Muistathan, että liikuntaetu on henkilökohtainen eli voit maksaa omilla liikuntaseteleilläsi vain omaa pelioikeuttasi.

Pelioikeus Pikku Peuralle (par 3-kenttä) maksaa aikuisille 240 euroa ja junioreille (synt. v. 1998 tai myöhemmin) 120 euroa.

Peuramaan golfkausi on Suomen pisimpiä; rangella voi lyödä lähes läpi vuoden ja kenttämme avautuvat tyypillisesti aina ensimmäisten kenttien joukossa keväällä. Peuramaalla pelataan lähes aina marraskuun loppuun/joulukuun alkuun asti. Peuramaa Golfin griinejä on kehuttu Suomen parhaimmiksi, hinta-laatu suhde pelioikeudelle on taatusti kohdallaan. Älä siis turhaan mieti, vaan varmista pelisi kaudelle 2019 jo tässä vaiheessa!

Pelioikeusvaraukset ja lisätiedot office@peuramaagolf.com. Mikäli et ole ollut Peuramaa Golfin jäsen tai pelioikeuspelaaja kaudella 2018, ole ystävällinen ja täytä pelioikeushakemus alla olevan linkin kautta.

LINKKI: PELIOIKEUSHAKEMUS

Pelioikeusvaraus on sitova. Pelioikeus laskutetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä (maksuaikaa kaksi viikkoa). Pelioikeuden voi maksaa useammassa erässä (käytä aina samaa laskun viitettä), kunhan pelioikeus on kokonaisuudessaan maksettu eräpäivään mennessä. Pelioikeuden tai osan siitä voi maksaa liikuntaseteleillä tai muita liikuntamaksuvälineitä käyttäen. Pelioikeuksia myydään niin kauan kuin niitä riittää.

Teksti: PGH


AUKIOLOAJAT JA LISÄTIEDOT

Peuramaa Golf

(Tiedot päivitetty 11.03.2019 11:04)
 • Vanha Peura: Suljettu
  Porkkala: Suljettu
  Pikku Peura: Suljettu
 • Harjoitusalueet

  Range: Auki | Pallokone toimii pankki- ja luottokorteilla.
  Lähipelialue: Suljettu
  Pikku Peura: Suljettu
 • Klubi

  Toimisto: Auki | Arkisin 09:00 - 15:00
 • Yhteystiedot

  Osoite: Peuramaantie 152
  Puhelin: 020022122
  Sähköposti: office@peuramaagolf.com
Hinnasto


Palvelut

Harjoitusalueet

Ruoholta lyöminen Range
Par3 -kenttä Puttiviheriö
Chippiviheriö

Klubitalo

Kahvila Kioski
Ravintola A-oikeuksin

Muut palvelut

Välinevuokraus Kokoustila
Kuntosali Taukopaikka kentällä
Pukuhuoneet Lukittavat kaapit
Pro Shop Sauna
Suihkut WC kentällä
Juomapiste kentällä

PAIKALLISSÄÄ