Laukaan Peurunkagolf

Laukaan Peurunkagolf

Valkolantie 68

41350 Laukaa

0207529200

caddiemaster@lpg.fi

http://www.lpg.fi

Race To Belek

Uusi viikkokilpailu alkaa 21.5. (vko 21) ja päättyy 27.8. alkavalla viikolla (vko 35). Kaikkiaan viikkokilpailuja on yhteensä 15 kpl.

Kilpailussa sinun on mahdollisuus pelata itsesi Belekiin 21-25.11, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa pelimatka seuramme junioreille. Viikkokilpailun Peurunkagolfin finaalin kaksi parasta miestä ja paras nainen pääsevät kisaamaan Belekiin. Jokaisen osakilpailun voittaja palkitaan Oatis- kaurasnack ja Olvin- tuotekassilla ja Callawayn palloilla.

Kilpailu pelataan joka viikko maanantaista lauantaihin normaalin kierroksen yhteydessä. Pelaaja voi osallistua viikkokisaan useamman kerran viikon aikana, viikon paras tulos jää voimaan! Kilpailumaksu täytyy maksaa jokaisesta suorituksesta! Kilpailumaksu on 8€/kilpailusuoritus. Kilpailumaksu sisältää Oatis-kaurasnackpussin ja Olvin- juoman!

Viikkokilpailun finaaliin pääset voittamalla jonkin 15 osakilpailusta tai sijoittumalla 15 parhaan joukkoon ranking pisteissä (kts. Ranking), lisäksi kolme paikkaa Finaaliin arvotaan painotetulla arvonnalla ja kesän kolme parasta SCR tuloksen tehnyttä pelaajaa.

Lue lisää tästä

 

Pro Shop Midari Cup

Midari Cup on uudenlainen kilpailusarja, joka on tarkoitettu 22-49 vuotiaille. Osallistumisoikeus on LPG:n jäsenille. Osakilpailuja järjestetään kesän aikana seitsemän, josta neljän kilpailun ranking tulokset lasketaan mukaan!

Pelimuoto on jokaisessa osakilpailussa erilainen! Oletko koskaan pelannut lyöntipeliä siniseltä tiiltä tai kokeillut taitojasi valkoiselta tiiltä SCRATCHINA?

Midari Cupin palkinnot jaetaan kauden päättäjäisissä, jossa palkitaan viisi parhaiten menestynyttä kilpailijaa. Lisäksi palkitaan paras nainen ja kesän aikana parhaan SCR tuloksen tehnyt pelaaja!

Palkinnot ovat lahjakortteja Pro Shoppiin! Kilpailumaksut menevät kokonaisuudessaan palkinto lahjakortteihin!

Voittaja kuittaa 40% koko kesän kilpailumaksuista lahjakorttina Pro Shoppiin, Seuraavat sijat  30%, 20 % ja 10%  kilpailumaksuista!

Kilpailumaksu on 10€/ osakilpailu sisältäen pullakahvit Karlvikissa!

Pelipäivät ja kilpailuinfon löydät tästä