Lahden Golf

Lahden legendaarinen Takkula

Lahden Golf on urheilullisia arvoja korostava golfyhteisö, joka on tuottanut lukuisia huippupelaajia kuten Mikko Ilosen. Lahden Golf on ollut nykyisellä Takkulan kentällä vuodesta 1986, jolle se siirtyi monelle suomalaiselle golfarille tutulta Mukkulan kentältä.

Noin 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva kenttä valmistui aluksi 9-reikäiseksi ja saavutti täyden mittansa vuonna 1992. Takkulan kenttä on kauniiseen metsämaastoon sijoitettu. Se on omiaan harjaannuttamaan järkevään sijoituspeliin ja tuloksen kannalta tärkeisiin noin sadan metrin lähestymislyönteihin. Kentältä löytyy komeita par-viitosia, kuten reiät 7,15 ja 18, joista mikä tahansa kenttä voisi olla ylpeä.

Uudistetulla klubitalolla ovat viihtyisät sosiaali- ja oleskelutilat ja proshop-rakennuksesta löytyy laaja valikoima golfiin liittyviä tuotteita sekä caddiemaster-palvelut. Vierailevalle pelaajalle pitkä historia ja seurapohjaisuus näkyvät välittömänä ilmapiirinä sekä hyvänä golfetiketin noudattamisena. Mottona Takkulassa pelaamiselle on: "Unohda huolet - nauti pelaamisesta!"


Paikallissää