Kaakon Golf

Kaakon Golf, uusi 9-reiän kenttä avataan 2011

Kaakon Golfin yhdeksän väylän kentän avajaiset ovat keskikesällä 2011. Tästä Lassi-Pekka Tilanderin kentästä on tulossa upea kokonaisuus. Hyvän designin lisäksi kauniit kumpuilevat luonnonolosuhteet ovat mahdollistaneet paljon, ja kenttä on voitu rakentaa golfia ajatellen parhaille paikoille Paula Vilkin omistaman suuren maatilan alueella. Väylistä kolme seurailee joen vartta. Yksi viheriöistä on mäntyisellä rantakumpareella, ja vieressä kohisee Toukosenkoski jokikanjonissa. Kentän korkeuserot ovat 20 m luokkaa, mutta rankkoja yksittäisiä nousuja ei silti ole. Tällä kentällä jokaisen väylän varmasti muistaa kierroksen jälkeen.

Tilanderin designin ja upeiden luonnonolosuhteiden lisäksi merkittävä asia on, että saimme kentän rakentajaksi Petri Vainion Greenform Oy:n, jolla on ollut merkittävä ansio mm. Kytäjän ja Vanajanlinnan golfkenttien toteutuksen taustalla. Viheriöiden rakentaminen oli Vainion vastuualuetta mainituilla huippukentillä.

Kaakon Golf ry perustettiin lokakuussa 2007. Vuonna 2008 valmistui talkoovoimin ja siirtonurmella nopeuttaen 3 väylän harjoituskenttä, joka on edelleen aktiivisessa käytössä. Jäsenmäärä kasvoi jo vuoden 2011 alkuun mennessä yhdeksästä lähes 200 henkeen, ja kaikki edellytykset kasvun jatkumiselle olivat olemassa. Seuran hinta - laatusuhde on erinomainen. Juniorien jäsenmaksut, pelimaksut ja kurssimaksut ovat erityisen edullisia.

Klubi

Klubitiloina toimii Paula Vilkin ylläpitämä Olkihattu- tilausravintola, joka tarjoaa mm suosittuja lähiruokia. Olkihattu on erinomainen paikka järjestää monenlaista tapahtumaa. Golfin pelaajien paremman palvelun turvaamiseksi 1. lyöntipaikan läheisyyteen kesäkuussa 2011 ilmaantuu palvelupiste, josta golffari saa kaikki tarvitsemansa kätevästi, caddiemaster palvelut ja proshop-tuotteet. Kierrosten alussa, välissä ja lopuksi Paulan kesäkahvilan terassilla viihtyy virvokkeiden ääressä varmasti. Terassilta on hyvä seurata avauslyöntejä ja kannustaa hyviin suorituksiin.


Paikallissää