Alastaro Golf

Alastaro Golf

Golfkentäntie 195

32560 VIRTTAA

0400293632

info@alastarogolf.fi

http://www.alastarogolf.com

Golfpiste Jäsenkortilla

Greenfee kahdelle yhden hinnalla

Etu on voimassa arkisin

Hyvät pelaajat!

Alastaro Golfilla vietettiin lauantaipäivää 10-vuotisen taipaleen juhlatunnelmissa. Päivä aloitettiin juhlakilpailulla yhteislähtönä klo 14.00 alkaen ja mukana oli kaikkiaan 128 pelaajaa eli kenttä oli täynnä.
Päivän pelit kruunasi Alastaro Golfin Ladykapteeni Arja Tuomisen ensimmäinen Hole-In-One väylälle 15.

Arja pelasi ryhmässä; Arja Tuominen, Kalle Sadonoja, Mika Rinne ja Atte Mäkiö. Kauniissa säässä, hyvässä seurassa, omalla ja hyväkuntoisella kentällä; -> voiko päivä enää mennä paremmin? Kyllä voi kun siihen vielä lyödään holari.

Arja löi viimeisenä ryhmästä ja avauksia muiden osalta ei viheriöllä näkynyt. Hänellä oli rauta seiska kädessä ja perinteisesti Arja meni tiiboxiin reippaasti, turhia ihmettelemättä ja lähti lyömään palloa. Jälkikäteen Arja totesi, että lyönti oli aivan täydellinen, se tuli alas hieman ennen viheriötä, otti vielä pienen pompun ja muutti hieman suuntaa lippua kohti ja sinne se meni. Onnenhuuto kuului laajalle kentän alueelle ja jokuset epäilivät että tässä vaiheessa päivää siellä kiljahdettiin jo birkusta :)!.

Arja saa itselleen myös nimikoidun taulun klubin seinälle omalla pallolla varustettuna ja Loimaan Kiven Hole-In-One tuotteen muistoksi (onnen apila)!

Alastaro Golf onnittelee Arjaa Hole-in-Onen johdosta!