Paloheinä Golf / HIFK Golf

Paloheinä Golf / HIFK Golf

Kuusmiehentie 13

00670 Helsinki

0102927060

caddiemaster@paloheinagolf.fi

http://www.paloheinagolf.fi/


14.3.2019

Liity HIFK Golfin jäseneksi ja pelaa missä haluat + saat pelioikeuden par 3:lle stadissa

Kun liityt HIFK Golf ry:n jäseneksi 2019, saat rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Keinonurmella katettu kenttä sijaitsee puttimatkan päässä Suomen suosituimmasta rangesta Pohjois-Helsingissä. HIFK Golfin jäsenmaksu on aikuisilta 96 € ja junnuilta (21-vuotiailta ja sitä nuoremmilta) 60 €. Liittymismaksua ei ole.

Täytä jäsenhakemuskaavake alla olevasta linkistä, saat jäsennumerosi ja maksuohjeet sähköpostitse parissa päivässä.Maksamalla jäsenmaksun saat kaudeksi 2019 Suomen Golfliiton eBirdien eli tasoitussovelluksen puhelimeesi (=elektronisen tasoitukortin), jonka turvin voit pelata haluamillasi kentillä green fee -maksua vastaan. Se sisältää myös liiton pelaajavakuutuksen.Maksamalla HIFK Golfin jäsenmaksun et sitoudu muihin maksuihin.

Jäsenmaksu sisältää pelioikeuden Evergreenille, mutta kenttäyhtiö Paloheinä Golf tarjoaa sinulle myös kaudeksi 2019 pelioikeutta Paloheinän Isolle Ysille (495 €) ja pelipakettia Kullo-Paloheinä (850 €). Voit yhtä lailla pelata koko kesän jäsenmaksusi turvin Evergreenillä  -  tai kertamaksua vastaan haluamillasi kentillä.HIFK Golf ry:n jäsenenä tulet saamaan myös golfvälineisiin ja pelaamiseen liittyviä tarjouksia ja alennuksia läpi koko kauden!HIFK Golf toivottaa myös kaukojäsenet tervetulleiksi.Lue lisää ja liity: paloheinagolf.fi

Teksti: HIFK


Hinnasto


Palvelut

Harjoitusalueet

Range Par3 -kenttä

Klubitalo

Kahvila

Muut palvelut

Pro Shop WC kentällä

PAIKALLISSÄÄ