Gumböle Golf

Gumböle Golf

Gumbölentie 20

02770 Espoo

0300 870 370

info@gumbolegolf.fi

http://www.gumbolegolf.fi

Pelaajien kenttä keskellä Espoota

Gumböle Golf on arkkitehti Kosti Kurosen suunnittelema "pelaajien kenttä keskellä Espoota". Vuonna 1991 perustettu seura on kasvanut pelaajiensa mukana ja vuodesta 2009 alkaen on pelattu 18-reikäistä kokonaisuutta, joka yhdistää kaksi hyvin erityyppistä 9 reiä kokonaisuutta.

"Fountain Nine" nimellä aikoinaan suunniteltu alkuperäinen 9-reikää avattiin kesäkuussa 2002. Nyt vanha puoli kantaa nimeä Kartano, vieressä olevan Gumbölen kartanon mukaan. Uusi puoli eli tuttavallisemmin Mylläri, rajoittuu Myllärintiehen ja on luonteeltaan avoin. Kenttä sopii kaikille. Nopeasti pelattavat väylät lyhyine siirtymineen ja hyväkuntoiset griinit ovat sijaintimme lisäksi suurimmat valttimme, unohtamatta rentoa fiilistä ja viihtyisää klubitaloamme. Kierrosaika on lähes aina alle 4 tuntia. Alueen läpi virtaava Gumbölen joki luo oman mielenkiintoisen haasteensa pelaamiseen.

Uudesta klubitalosta löytyy caddiemaster, proshop, ravintola, kabinetti, saunaosastot, golf-simulaattori sekä kuntosali.

HUOM! Navigaattorit ohjaavat helposti väärin. Oikeassa tienristeyksessä on logoin varustettu kivinen kukkamuuri.Hinnasto


Palvelut

Harjoitusalueet

Range Puttiviheriö
Chippiviheriö

Klubitalo

Kahvila Ravintola A-oikeuksin

Muut palvelut

Kokoustila Kuntosali
Pukuhuoneet Lukittavat kaapit
Pro Shop Sauna
Suihkut WC kentällä

PAIKALLISSÄÄ