Kanavagolf Vääksy

Kanavagolf Vääksy

Tehtaantie 3

17200 Vääksy

044-2700 412

caddie@kanavagolf.com

http://www.kanavagolf.com

Hämeen uusin haastaja

Kanavagolfille ei tarvitse tulla pönöttämään tai synkistelemään, sillä iloinen läppä lentää niin klubilla kuin myös kentän puolella. Itse kenttä on noussut viime vuosina tuntemattomuudesta Lahden alueen ehdottomaan parhaimmistoon. Vieraspelaajat ovat erityisesti kehuneet kentän kuntoa, ilmapiiriä ja hyvää hinta-laatusuhdetta. Kanavagolfilta löytyy myös täysin uusi 12-reikäinen minigolf. Kanavagolf sijaitsee valtatie 24:n varrella Vääksyssä. Kenttäalueen kokonaispinta-ala on noin 80 hehtaaria joten väylät (18 + 4) on ollut mahdollista sijoittaa maastoon luonnollisesti toisiaan häiritsemättä. Väljyyden ja luonnonläheisyyden tuntua lisää kenttäalueen keskelle jäävä eli Pasolanvuoren maisemankatselu- ja luontopolkualue.

Pelikierroksen aikana maisemat vaihtelevat tienvarren kumpuilevasta pellosta Äkeenojan varren reheviin lehtonäkymiin ja Pasolanvuoren reuna-alueiden kalliopohjaisista männiköistä eteläosan kiireettömyyttä huokuviin kuusikoihin. Kentän korkeusero alimmasta pisteestä korkeimpaan on noin 40 metriä ja yhden väylän osalta suurin korkeusero on noin 15 metriä.

Kentän suunnittelijan, Mika Lindroosin sanoja lainaten: "Kanavagolf on hyvä ja mielenkiintoinen kenttäkokonaisuus, joka varmasti antaa golfelämyksiä kaikentasoisille pelaajille kerta toisensa jälkeen."

Kenttä avattiin elokuussa 2005, jonka jälkeen kenttä on saanut pelaajilta erittäin positiivisen palautteen sekä suunnittelun että kentän kunnon ja koko kenttäkokonaisuuden kannalta.
AUKIOLOAJAT JA LISÄTIEDOT

Kanavagolf Vääksy

(Tiedot päivitetty 17.11.2018 16:33)
 • Kenttä: Suljettu
  Kenttä suljettu kauden 2018 osalta. Kiitos kaikille kaudesta ja ensi kevääseen!
 • Harjoitusalueet

  Range: Suljettu
  Par3-kenttä: Suljettu
 • Klubi

  Toimisto: Auki | Arkisin 09:00 - 15:00 | Maanantaista keskiviikkoon
 • Yhteystiedot

  Osoite: Tehtaantie 3
  Puhelin: 044-2700 412
  Sähköposti: caddie@kanavagolf.com
Hinnasto


Palvelut

Harjoitusalueet

Range Par3 -kenttä
Talviharjoittelu Puttiviheriö
Chippiviheriö

Klubitalo

Kahvila Ravintola A-oikeuksin

Muut palvelut

Välinevuokraus Kokoustila
Taukopaikka kentällä Pukuhuoneet
Lukittavat kaapit Pro Shop
Sauna Suihkut
WC kentällä

PAIKALLISSÄÄ