Mikko Ilosen perheeseen tytär - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Mikko Ilosen perheeseen tytär

Mikko Ilosella riittää tulevaisuudessa juhlaa myös marraskuun pimeydessä. Perheen lapsilla on syntymäpäivät perättäisinä päivinä.Kuva All Over Press.

Suomen golfin ykköspelaajan Mikko Ilosen vaimo Kati Ilonen synnytti perheen toisen lapsen Lahdessa keskiviikkona iltapäivällä.
’Kävimme sairaalassa jo tiistaina illalla, käväisimme takaisin kotona ja yöllä tulimme uudestaan. Synnytys meni ongelmitta, tytär ja Kati voivat hyvin’, Ilonen viestitti sairaalasta.

Perheen esiikoispoika Eino Ilonen täyttää huomenna torstaina kaksi vuotta.
Mikko Ilosen kilpailukausi 2013 päättyi sunnuntaina Dubaissa. Valmistautuminen uuteen käynnistyy todenteolla jo tammikuun 1. päivänä, jolloin Ilonen lentää Dubaihin harjoitusleirille. Ensimmäinen kilpailu on ohjelmassa kuun puolivälissä Etelä-Afrikassa
’Tarkoitus on, että koko perhe yhdessä lastenhoitajan kanssa lähtee mukaan mikäli rokotus-ja muut asiat saadaan kuntoon’.

Päättyvä vuosi oli Ilosen uran paras, hän voitti European Tourilla Tukholman osakilpailun, oli kahdesti kakkonen ja pelasi lisäksi Manner-Euroopan voittoisassa joukkueessa Seve Trophya.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)